Sayfa 14/1006 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bismillah bi yaşıma daha girdim
    viopçular başınıza taş yazacak bilginiz olsun
    siz hissecilerde dikkatli olun başganım

hemide abdest almış... başını, kulaklatını neyin meshetmiş

ben o kadar diyim yani

tamda sen dün ''emlak sizin üçünüzü, beşiniz ateyiz edecek '' derken, şu olan işe bak

2. iddia ediyorum..9500 ler aşağı kırılırsa 8600 tutmaz diyenler fena artacak..işte o zaman geçici bir şoklanma durumu yaşayacaksınız
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sen elmayı 50 ye satabilirsin portakalı 60 a satabilirsin emme yanına muza 1000 tl ve hurmaya 2000 tl yazarsan sana küfürederler..elmayı ve portakalı da sen yersin..büle tezgah olmaz..sana hırkıs derler..tükkanın önünden geçmezler..
    Ben gassalım diye geçen hafta burada uyardık piyasa ne oldu ,şimdi ilerki zamanda yeni işim KABZIMAL
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Karaduman dayu yine 8600 görülürse eccük mal al yahu büüüle 7500 gelmez mal almazsan hele 5500 hiç gelmez
    Hamdım Piştim Yandım

5. olmaz dayı..olsaydı daha önce alırdım..trendciyim ben..trendin dönmesi için 8600 lerin altında en az birkaç ay dip çalışması yapmalı..
    bunu görmeden mal almayacam..ama 7000-7500 arasından başlarım almaya..fullemem..neden..çünkü 5500 ihtimali her zaman var..
    bu devasa yükselişte dip süreci belki 1 yılı bulur..6 ay dip 6 ay yatay

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman dayu yine 8600 görülürse eccük mal al yahu büüüle 7500 gelmez mal almazsan hele 5500 hiç gelmez
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

6. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    2025 enflasyonunda en kötümser tahminin dahi 32%'yi geçmediği ortamda reel faiz bugün 11,74%

Bu reel faizi Ocakta 9,85%'a indirmenin bir sakıncası yok hatta faydası var diye düşünüyorum
    Martta zorunlu yapılmışın geri alınması...
    Faiz indirimi ve Merkez'in Kobi kredi kalibrasyonuna rağmen Kobi'ye kredi vermeye çok iştahlı olmayan bankaların kredi faizini yükseltti.
    Harcanabilir gelir artışını zaten görselde ve bir çok yazımda paylaştım

Merkezin bu ay da 45%'e inip, Şubat tatil, Martta pas geçeceğini düşünüyorum

Asıl risk, ABD faizlerindeki yükseliş, tarifeler ve DXY
    Ne yazık ki, Merkez beklendiği kadar indirime bu açıdan fırsat bulamayabilir

biz bunları buralarda çok yazdık piyasaya mal dağıtılınca uzmanlar konuşmaya başladı işaretlediğim yer belirsizlik demek.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman dayu yine 8600 görülürse eccük mal al yahu büüüle 7500 gelmez mal almazsan hele 5500 hiç gelmez
    biz alsak sayılmıyormu ? illaki karaduman dayumu alması lazım

8. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    4d
    Özgür Özel ağır skandalı duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li bir ilçe belediye başkanını sivil araçla saraya çağırıp ağırlamış, tehdit imalı transfer teklifinde bulunmuş.

Halk TV: O isim Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 14/1006 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •