Sayfa 14/960 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 7677 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Suriye işi düzeldimi şimdiyoksa günlük perşembe sendromumu .
    netoş vur dediği an vurur suriyeyi yok fidan bunu söylemiş yok kınamışık hepsi hikaye .
    10 senedir yaktı yıktı hep kınadık hep uyardık sonuç olarak dürzilere güneyde yer açacaksa israil yine vuracakdır sahadaki oyun şekli bu bana göre izleyelim görelim.
    Bende seninle aynı şekilde düşünüyorum abi. İsrail totoyu durzilere verecek ilerde yerleşmesi kolay olsun itrailin. Bu aralar parasız olduğumuz için ses de çıkmaz bizden

2. Bozkurt reisim hünkârım fakirlikten pide fırının önünde kırıntı bekliyor sigarayı da yol kenarında ki az içilmiş izmarit ile telafi ediyor. Anası keseyi sırtına diktiği için keseden parayı da alamıyor

3. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârım fakirlikten pide fırının önünde kırıntı bekliyor sigarayı da yol kenarında ki az içilmiş izmarit ile telafi ediyor. Anası keseyi sırtına diktiği için keseden parayı da alamıyor
    Puahahahhahsh

Vobda mutlak kazanmalısın yohusa paralar Bozkurt dayuya gider.
    Deye boşuna demiyorum dayucuğum

Her gün standart enaz 1000 tl almazsam bu işi yapmam, bırakırım
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh

Vobda mutlak kazanmalısın yohusa paralar Bozkurt dayuya gider.
    Deye boşuna demiyorum dayucuğum

Her gün standart enaz 1000 tl almazsam bu işi yapmam, bırakırım
    Senin o paraya 1000 TL alıyorsan gözlerine yazık. Bizim strateji tıkır tıkır işliyor. S1 sattık yerine koyduk tekrar sattık tekrar koyduk. Naten yeni eleman. Dün satıp %5 aşağıdan koyduk tekrar sattık şimdi emirler aşağıda bekliyor

6. Reisim hünkârım enim para direnci geçtiği için. Azar azar kazanma hedefi koyuyorum. Günlük iki işlem yetiyor. Bugün yarın biraz daha fiziki alacağım. En kötü oğlanın düğüne hazır olur. Bizde 100 gr beş bilezük standart.

7. Bulut sbi Kıbrıs tatili parasını makinaya atacağı parayı çıkardım gitti yedi geldi. Bozkurt reisim hünkârım kaç milyon paraya 1000 TL için kıvırıyor. Beline yazık reis

8. Terörsüz Türkiye,
    Silahlar bırakıldı vs vs gazına geldik.
    Bes fon değişikliğine gittim.
    Altin ağırlığından hisseye döndüm.
    Sonuç?
    Şimdilik-

Sayfa 14/960 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız