Sayfa 140/556 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Hoşbulduk , her gün ufak ufak alıma devam , ismen forumundada yazmıştım ilk aracı kurumlara yatırım yapmadan önce çok araştırdım hepsini diye ve ismen daha makul geldiği için ismene girdim diye çok yüklü bir portföy ile ama şu an infoda ilgiyi hak ediyor ama önünde çok yol var tabi , tahta çok sığ korkutuyor insanı kendi hacmimle girersem sonra çıkamazsam diye , ismende öyle bir sıkıntı yok ,ismen daha likit bir hisse , bedelli inşallah tahtanın sığlığını biraz hafifletecektir
    Şirket faliyetleri bu şekilde devam ettiği sürece sığ tahta olmasının çokta önemi yok bence. Bildiğim bazı sığ ama sağlam hisselerde çok yüklü pozisyonu olan arkadaşlar var. Önemli olan şirkete güven ve şirketin faliyetlerinde bir standardı yakalası diye düşünüyorum.

Benim de sizin gibi düşündüğüm zamanlar oluyor bazen. o zaman belirli bir miktar alıp hem faliyetleri hemde fiyat hareketlerini takip ediyorum. Böylece az da olsa hareketin dışında kalmamış oluyorum.

2. Arkadaşlar bu arada müsait olup hacim pastası paylaşabilecek var mı acaba şimdiden teşekkürler

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu arada müsait olup hacim pastası paylaşabilecek var mı acaba şimdiden teşekkürler

Buyur dostum.

http://

4.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu arada müsait olup hacim pastası paylaşabilecek var mı acaba şimdiden teşekkürler

umarım işinizi görür ytd.

YTD.

5. merhabalar, bu bedelli sermaye arttırımı konusunda bir şey sormak istiyorum. akbank mobil üzerinden yapıyorum ben işlemlerimi. bedelli arttırıma katılmak için hesapta para mı bırakmamız gerekiyor? yoksa hisse sayımız artıp fiyatı mı düşecek ve herhangi bir nakit ilavesi yapmayacak mıyız? teşekkürler.

6. Bedelli için hesapta nakit olmalı, bedelliden öncede çalıştığınız firmaya bedelliye katılmak istediğinizi söylemelisiniz.
     Alıntı Originally Posted by Phaed Yazıyı Oku
    merhabalar, bu bedelli sermaye arttırımı konusunda bir şey sormak istiyorum. akbank mobil üzerinden yapıyorum ben işlemlerimi. bedelli arttırıma katılmak için hesapta para mı bırakmamız gerekiyor? yoksa hisse sayımız artıp fiyatı mı düşecek ve herhangi bir nakit ilavesi yapmayacak mıyız? teşekkürler.
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. #info 16 Temmuz günlük hacim bilgileri

Bist: 2.47 milyar/ pazar payı: % 4.47

Viop: 0.85 milyar/ pazar payı: % 5.87

Toplam Hacim: 3.32 milyar.

Hacimler güzel gidiyor maşallah diyelim. Böyle devam inşallah.

8. Megap bedelli si onaylandı spk tarafından 4 tavan yaptı bugün bölündü %6 artıda açtı penguen dün bedellisi onaylandı spk tarafından bugün tavan açıldı ve bedelli oranıda info dan yüksek ayrıca. Ytd

Sayfa 140/556 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •