Tarih 28/12/2013 çok ucuz diyerek 1,70 den hisse aldım unuttum aradan koca 4 sene geçti şimdi bakıyorum 1.73 temettümü verdin,bedelsizmi verdin SEN NE YAPTIN PATRON...
yıllardır soygun yapıyorya iste hem hisse yi ele vererek hem bedelli yoluyla ..1.72-73 ten aldı 1.78-79 dan satmaya calısıyor kendini cakal sanan tahtacı patron ama kimse yemiyor acıdım ha tahta yapıcıya yazık herkes uyandı artık ne gel gele kanıyor nede suslu laflarla bezenmis aldatıcı takaslara elinde olan zaten battı benim elimde yok alım icin 1.40-50 aralıgı idealdir ..nasıl olsa 12 aylıkta 50 milyon zarar yazar 1.aya kadarda 1.40 e iner tahminim bdur cıkamayan kagıt nolur duser borsa kuralı asla sasmaz gerisi faso fiso hikaye
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
istedigin kadar kendi kendine oyna tahtacı alıcı yok talep yok birkonun bile %12 yukseldigi yerde sen tuvalet pecetesi sayılırsın o kadar![]()
Bu olumsuz yazanların maksatlı olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen birkaç çakal bunlar, amaçları belli. Bir haltan anlamadığı belli zaten Menderes ve Dyo hakkında yazdıklarından. Bunun gibi bir tip vardı Menderes'te, dinleyenler zarar etti sayesinde. Ben ısrarla bu hissede olduğu gibi tutmaya devam ettim.
Bu uğursuzlara meydanı bırakmamak lazım. Herkese bol kazançlar. Y.T.D.
bi dediginizde tutsun be 2.40 cılar 2.30 cular 2.5o ciler hayaller 2.40 gercekler 1.77 bos konus salla bol keseden salla salla zarar eden beklentisi olmayan hisseden ne bekleniyorsa enim alım yerim 1.40 ..alan alsın satan satsın 2 aydır 2.25 ten beri haklı cıkan kim ? insanda biraz yuz olur tabi utanacak ongruleri tutmazken benim ongorum tutmayacak insan icine cıkamam be
Cibilliyetisz gömlekde 1 numarymı....... Zaten bu tiplerden korkcaksın.... şimpaş gyo kontda 1 numarayız diyo. Yatırımcı sürünüyor..bu fravun 1 numarayız diyo.. Tandik teksil şirketleri nerdeyse bunun iki katı......
Allahından bulsunlarrrrrrr
Yer İmleri