Sayfa 140/883 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    VESBE de bu fiyatlardan verenin aklı yoktur yada başka hinlik peşindedir.... tabi şöyle bir ihtimal sözkonusu DAEWOO alırsa kopar gidebilir..... ama Daewoo yu başkası alırsa , SPEK bunu fırsat bilip , senedi 8 bile yapabilir... Çünkü o kadar baskıyla gitmesin diye her türlü taklayı atıp baskıyı yapıyorlar.... Muhtemelen %5 VESTL in sahip olduğu VESBELERİ patron kelepir olarak cebe atma niyetindeyse böyle yapabilir..... eeee banada OFisi bir an önce satıp , bu hisselere ortak olmak düşer.....

Vesbe nin her geri gelişi alım fırsatıdır nezdimce..... kademeli kademeli gireriz geri.... Spek , gel gel düm düz gel.... topla topla gel
    ---------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir....
    ... vesbe bu herşey mümkün..speği tam bir hınzır..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    ... vesbe bu herşey mümkün..speği tam bir hınzır..

bak ben dalga geçiyorum gel gel topla gel diye, inemiyor artık aşağılara Bence ancak ve ancak DAewoo yu alamazsa geri getirirler oda belki , belkide millet satarsa buralardan spek toplar , temettüye yada diğer beklentilere oynar....

-----------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir......

3.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    yerlı otoyla vestele satın almayla vesbede verıyorlar yınee
    İyi de Vesbe Borsanın bu kadar arttığı bi zamanda % 30 düşmüştü zaten Daewoo haberi olmasa bile bu kadar ucuz fiyatlarda durmaması lazımdı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    bak ben dalga geçiyorum gel gel topla gel diye, inemiyor artık aşağılara Bence ancak ve ancak DAewoo yu alamazsa geri getirirler oda belki , belkide millet satarsa buralardan spek toplar , temettüye yada diğer beklentilere oynar....

-----------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir......
    Dostum cevap yazdım özelden .

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

alıcı kurumlar

satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

6. macd haftalık 'ta al'da .ytd değildir.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Biz seni Daewoo beklentisi ile almadık, Borsanın artışına ayak uyduramamış olması, Aynı sektördeki benzerlerine göre düşük F/K oranı olması, Yüksek temettü veriyor olması, Haziranda açılacak ve ciroya % 20 katkı sağlayacak yeni fabrika, Ötv indirimi nedeniyle 3. çeyrekte yapılan vadeli satışların son çeyrekde gelir tablosuna ve kara yansıyacak olması ve % 5 lik daha satışla hissenin derinliğinin artacak olması nedeniyle aldık.

Şu an benim için tek olumsuz yanı patron kağıdı olması sadece % 5 in halka açık olmasından kaynaklı derinliğin olmaması.

O yüzden isterse Daewoo haberiyle çıktığı yere tekrardan dönsün. Beklenti büyük.13-15 den önce sana mal yok spek....

8. daha ne kadar acı çekeceğiz...

Sayfa 140/883 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •