Sayfa 140/804 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Çok sessiz kaldı rüzgarda esmiyor artık buralarda

2. Fırtına öncesi sessizlik

3. Döndüm dolaştım eski göz agrıma geri geldim hadi hayırlısı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Nurol GYO Genel Müdürü Hatipoğlu: Nurol Tower'da doluluk oranları % 55'leri geçti
    İstanbul'daki evlerin çoğunun kişi başına milli gelirin yıllık 1500 dolar olduğu dönemlerde yapıldığını aktaran Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, "Şu anda bu gelir 10 bin dolarlara çıktı. Dolayısıyla insanların standardı değişince herkes daha farklı bir ev isteği içine giriyor. Güvenlik ve deprem gibi unsurlar önemli hale geldi" diye konuştu.
    ........................................
    mastürbasyon yapmaktan başka birşey yapamıyor bu yönetim... gayrimenkul fiyatlarının tavan yaptığı dönemi beceriksiz finansman hataları ile kaybeden, sattığını Dolar borcunu kapatmak için kullanan, Nurol inşaat'a inşaat yapımından dolayı kar transferi yapan, yatırımcısının burnundan kan getiren bir dolu takım elbiseli, kravatlı ******** toplanmış bir araya...

nasıl bir bataklığa saplandım arkadaş!!!

kaçıp gideyim diyorum, zaten heba ettiğim 5 yılın hatrına "acaba?" diyorum...

Birileri bu kağıtta yeni bir operasyon yapmadığı sürece benim gibi yüksek maliyetli eski hisse hamallarının bu kağıttan başa baş maliyetle çıkması imkansız gibi.

5. iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. hareketlendımı ne bıraz acaba 4,65 kadarmı gıfecek yıne

7. 4,51 gecemedı hala

8. takas durumu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 140/804 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •