Sayfa 140/930 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ohoooo,

Bu hisse güvenli liman falan dendi. Daha önce de 2,5 ayda %16 kesin getiri var, bunu akıl edemeyip bu hisseyi almayanların zeka sorunu var dendi.
    Bunu kim dedi kopyala ispat et..!

2. İşyat görece güvenli limandır diğer hisselere göre doğrudur.

Al satla uğraşma riskine girmek istemeyenlerin hissesidir doğrudur, anlarım.

Ama nerden bilelim kaç kuruş temettü dağıtacağını deyip sonra da 2,5 ayda net %16 kazanç derseniz,

0,96 dan al, temettü sonrası Ağustosta şurdan sat, burdan geri al derseniz,

Bu hisseye yatırım yapma mantığınızla çelişir.

Bilmeyen birisi, finansal konularda cahil birisi burayı okusa vebaline girilmiş olur. İşyat alayım 100 bin lirama, 2,5 ay sonra %16 kazandıracakmış, 116 bin liram olur sanar adam. Yok öyle birşey.

Baştan şunu şunu yapar, şurdan satar şurdan da geri alırsan %16 kazanırsın dense eyvallah.

Sonuçta bu hissede de tıpkı diğerlerinde olduğu gibi al sat/sat al yapan bekleyenden çok kazanır. Yapabilene helal olsun.

Ama %16 isteyen aylarca beklemeyi de bilecek al sat yapamıyorsa.

3. 40 kez yazmadik mi, kisacilar uzak dursun diye. ?

96.000'e alayim, 115.000'e satayim diyen, temettuyu beklemez bir iki gun once satar.

4. Ben fikrimi söyliyeyim ama kimse kızmasın darılmasın. Bence sizler burada sıgıntı gibi olmussunuz buraya sıgınıp kalmıssınız bir temettü için yıllarınızı harcamıssınız .bunu yapan ancak korkaktır korkaklarda asla para kazanamaz bu sofrada.benim sermayemin yüzde 90'ı borsadan kazanılmıs paradır.ilk kagıdım koza idi yıllar önce 5 bin ,sonra martı 10 bin ,sonra birko 30 bin ,sonra işc -isfin-5 bin toplamda krdmd-10 bin en son ieyho 50 bin aralarda dolar altın alsat hatta eglence olsun diye de arap parası rial bile aldım sattım.bence sizler burda sıgıntı olucagınıza gidin parayı hiç risksiz faize yatırın kafanız rahat olsun buraya yazıcagınız vaktide kendine harcayın. Dedimya kimse gücenmesin gerçekler bu .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    İşyat görece güvenli limandır diğer hisselere göre doğrudur.

Ama nerden bilelim kaç kuruş temettü dağıtacağını deyip sonra da 2,5 ayda net %16 kazanç derseniz,

Bilmeyen birisi, finansal konularda cahil birisi burayı okusa vebaline girilmiş olur. İşyat alayım 100 bin lirama, 2,5 ay sonra %16 kazandıracakmış, 116 bin liram olur sanar adam. Yok öyle birşey.

Baştan şunu şunu yapar, şurdan satar şurdan da geri alırsan %16 kazanırsın dense eyvallah.

Sonuçta bu hissede de tıpkı diğerlerinde olduğu gibi al sat/sat al yapan bekleyenden çok kazanır. Yapabilene helal olsun.

Osmanım Osmanım.. Oraletim Osmanım..

3 kuruşluk kağıt için bu kadar yazı yazmışsın.. Değer mi..

Not: Şu anda -3 kuruşluk oldu..

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    Ben fikrimi söyliyeyim ama kimse kızmasın darılmasın. Bence sizler burada sıgıntı gibi olmussunuz buraya sıgınıp kalmıssınız bir temettü için yıllarınızı harcamıssınız .bunu yapan ancak korkaktır korkaklarda asla para kazanamaz bu sofrada.benim sermayemin yüzde 90'ı borsadan kazanılmıs paradır.ilk kagıdım koza idi yıllar önce 5 bin ,sonra martı 10 bin ,sonra birko 30 bin ,sonra işc -isfin-5 bin toplamda krdmd-10 bin en son ieyho 50 bin aralarda dolar altın alsat hatta eglence olsun diye de arap parası rial bile aldım sattım.bence sizler burda sıgıntı olucagınıza gidin parayı hiç risksiz faize yatırın kafanız rahat olsun buraya yazıcagınız vaktide kendine harcayın. Dedimya kimse gücenmesin gerçekler bu .
    Sen de gücenme sayın kalvin de benim yatırdığım miktar benim yaşımda senin elinde olsa sen de korkardın dediğin işleri yapmaya.Eğer ellisinden sonra bu hareketleri yapıyorsan las vegasa git daha iyi)))))))))

7. Burda bekliyeceğine borsada en baş giden kagıtlar var thy-kardemir gibi yabancılar direk bu kagıtlara girer - düşse bile korkmadan beklesen şuan krdmd 1,08 den 3,22 lere gelmiş parayı 4e katlamıstın boşa geçen zaman sizinki.sen niye girmedin dersen ben düşük çüyüm ,düşük kagıt alır belli noktalardan satarım tüm kagıtlar yükseldi uçtu garanti olarak bu tipler kaldı bunlarda belli bir miktar çıkar ve geri döner .

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    İşyat görece güvenli limandır diğer hisselere göre doğrudur.

örelet osmanım haklı .grafik belli tarz belli alsata açık .alsat yapılmıyorsa ve alsata uygun değilse yada alsatla karlı çıkılmıyorsa yılan gibi niye kıvrılıyor yukarı aşağı.alsatçılar sene boyunca kazanıyor sizde yok benim ortalamam 76 larda yok 60 lara gelecek diye avun adam sene boyunca senin 10 senede kazandığını kazanıyor ve temettüsünüde alıyor. mesala ben şuan ki bu kağıttan karım 17 bin lira daha 2 ay önce girdim sattım aşağı düştü şimdi tekrar aldım ve çoğunuzun şimdiye kadar kazandığını 2 ayda aldım .yalanmı oralet osmanım sen söyle.

Sayfa 140/930 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •