Sayfa 140/1001 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Aslında herşeyi günlük NET getiri üzerinden düşünsek tüm bu karışıklıklar sona erecek ama mk'ya alışılmış değişmiyor bir türlü.

İşin doğrusu ne,
    "günlük net", çünkü cebimize giren miktar o.

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Sozun ozu dileyen diledigi gibi yorumlayabilir. Aslinda kisa vadeli degil de en az 1 aylik getiri orani olarak bakarsak hepimiz durumu en iyi anlamis olacagiz diye dusunuyorum.
    Anlastik umarim..
    Anlaşılmayacak bir durum söz konusu değil üstadım Uzun zamandır sadece getiri paylaşıyorum. Birgün eksi bir gün artı getiren fonda günlük MK hesabının bir anlamı yok benim için

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında herşeyi günlük NET getiri üzerinden düşünsek tüm bu karışıklıklar sona erecek ama mk'ya alışılmış değişmiyor bir türlü.

İşin doğrusu ne,
    "günlük net", çünkü cebimize giren miktar o.
    İşin doğrusu üstadım paranın cebinize girdiği andaki getirisidir boşverin hesap yapmayalım

4. İçinde çeşitli miktarda eurobond bulunan fonların dolar getirisi ile kıyaslaması şöyle
    Screenshot_2019-12-28-17-09-56-02.jpeg
    Bu tabi doların oynaklik gösterdiği bu ay için 26.11 -25.12 2019 (yılı yanlış yazmışım düzelttim, bunu buraya ekledim ama bana güvenilmez )

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam neredesin hocam
    Fid kac yapti
    Üstadım sattım ben o fonları maalesef. Şu anda sadece HSA, OPB ve GMA var elimde

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hafta sonlarının istikrarlı kralları PPF'lerdir.

KVBA'na girersiniz ters teper, yetmez 0,060
    ÖST'ye girersiniz şansınız döner 0,040
    Değişkene girersiniz olmaz 0,050
    Kiraya girersinin nefesi tıkanır 0,055
    Hisseye girersiniz toptan batar - 0.100

PPF'ler öylemi ya gözü kapalı 0.080

Hafta sonu kralları bunlar.

Not: istisnalar kaideyi bozmaz.
    Eğer mevduat oranından düşük PPF yi kabul ediyorsanız haklısın Finans.

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Üstadım sattım ben o fonları maalesef. Şu anda sadece HSA, OPB ve GMA var elimde
    üstadım siz fonları nerden alıyorsunuz ziraatin banka üzerindeki fon bölümünden yoksa ziraat yatırımdanmı

8.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    üstadım siz fonları nerden alıyorsunuz ziraatin banka üzerindeki fon bölümünden yoksa ziraat yatırımdanmı
    Değerli üstadım ben öğretmen olduğum için maaş Ziraat’e yatıyor. Fon alımını Ziraat Yatırım üzerindekinin yapmıyorum, Ziraat bankasının kendi mobil şubesinden yapıyorum ve bazı fonlanırım fiyatını hemen saat 18.30’da giriyorlar ama bazılarını girmiyorlar. Para boşta kaldığında ise saat 16.00’ya kadar TZV, TZL gibi T+0 fonları alma güzelliği var

Sayfa 140/1001 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •