Sayfa 140/167 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon
Arama sonucu : 1336 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

1. Hsbc nin aldığı mallar direk deutsche gidiyor..Çok sağlam ordino var.. Alışların devamını bekliyorum.. Hscb nin alımı diğer yabancı fonlarıda tetikliyecektir. Bu arada açıkçı info da dün iyi dayak yedi..Millet elindeki malları deli gibi boca etti..Uzun süredir böyle bir yabancı girişi yoktu..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    serengeti düzlüğü-okavango deltası (meslek anakonda besicisi)
    Gönderi
    1,295
    citi 42 fiyat biçerken bofa 78 biçiyor.bu ne la.....herkiş spekülatör olmuş.iyice midem bulandı amk.bu arada an itbarı ile citi 147 oldi.

3.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Hsbc nin aldığı mallar direk deutsche gidiyor..Çok sağlam ordino var.. Alışların devamını bekliyorum.. Hscb nin alımı diğer yabancı fonlarıda tetikliyecektir. Bu arada açıkçı info da dün iyi dayak yedi..Millet elindeki malları deli gibi boca etti..Uzun süredir böyle bir yabancı girişi yoktu..
    Dediğim gibi bugünde HSBC tahtayı sildi süpürdü. 55.25 den döndü tahta daha öncede test ettiği noktadan. Umarız devamı gelir bir an önce 60 lı fiatları test ederiz..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    serengeti düzlüğü-okavango deltası (meslek anakonda besicisi)
    Gönderi
    1,295
    brikaç gündür 55 te dayak yiyor görüntüsü var.hazır dayak yemişken 52-52,5 boşluğuna kadar yerde yatayım derse.yada roki misali yumruklara kafa tutup sertcene 56 diyecek mü bakalım.citi an itibarı ile 149....

5. Çok sağlam alımlar geliyor.. Devamı gelirse hafta içinde eski gördüğü en tepe noktayı yüksek hacimle geçebilir.. O zaman 60 lı rakamlar şaşırtıcı olmaz.. HSBC ve diğer kurumlarda S&P not artırım açıklaması sonrası alımların artarak devam etmesini bekliyorum..

6. Diğer bankalardan çok geride kaldın.
    Who, baby, Who Will Save The World?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Bursa/İzmir
    Gönderi
    5,730
    Merhaba Değerli Forumdaşlar,

Sizce Bist100 bu yılı nasıl kapatır?

Size uygun aralığı seçip, oy kullan butonuna bastık mı tamamdır.

Oyumuz memlekete millete hayırlı olsun.

Ayrıca bu başlıkta günlük Bist100 Kapanış tahminlerine katılım hepimize açıktır. Buyrun.:.

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=57694

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Çok sağlam alımlar geliyor.. Devamı gelirse hafta içinde eski gördüğü en tepe noktayı yüksek hacimle geçebilir.. O zaman 60 lı rakamlar şaşırtıcı olmaz.. HSBC ve diğer kurumlarda S&P not artırım açıklaması sonrası alımların artarak devam etmesini bekliyorum..
    Geri geldim Garan hissesine bankaların generali Garantidir.Tarihi zirvesi hayırlı olsun nazar değmesin diye foruma yazmadım.
    Yükseliş trendi devam ediyor bugünde iyi kapattı seansı XBANK geçti daha ne olsun yükselişin devamı mantıklı olandır ytd.

Sayfa 140/167 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •