Hani 2023 Kasımı itibarıyla deneme üretimine geçilecek ve 2024 ilk çeyrek itibarıyla bilançoya yansıyacaktı. Bu da çok önceki kaplarındaki açıklamaydı.
Şimdi bütün bunlar aradan geçen onca zamana rağmen hiç ilerleme olmaması ky yi yanlış yönlendirme ve manipülasyon değil mi?
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaklaşık 8-9 yıl önce biz bu forumda FİYAT KAZANÇ üzerinden EGE EN hedef fiyat verirdik....
Bizler EGE EN in bedelsiz potansiyeli için yatırım yapmıyorduk....
Hey gidi beeee.....
Şu forumda beni anlayan tek kişi BABATOLİEN kalmış ....
Yahu 600 milyon kar eden EGE EN in 40 milyar piyasa değeri olursa o EGEENİN hisse fiyatının a....a koyarlar.....
Akıllanın artık ....EGE EN bir BEDELSİZ değil TEMEL e göre giden hissedir....
Yatırım planlamasını uzatarak patron KY yi kucağına almıştır.....2 yıldır yeni fabrika nın faaliyete geçiş tarihi her 3 ayda öteleniyor.....
Bu sayede de piyasaya yüksek fiyattan EGE EN pazarlandı.....
Sevgili üstad ben buradada yazdım Sevgili filozof üstad kardeşimede söyledim,2025 den önce olmaz o iş didim,hatta bilançoya yansıması 2025 in ikinci yarısında anca olur didim,dimedim desin hadi.
Bunların kan emici haramzade olduklarını bağıraaaa bağıraaaa söyledik hala daha söylüyorumda.
Abi hiç birşey bilmiyorsanız bir düşünün; yahu 2014 de başlanan ve halâ daha sonuçlanmayan modernizasyon ve ek yatırım size bir fikir vermiyormu.?!!!
yarın genel kurula katılacak olan var mı?
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Peki slaih bey size göre fiyat ne olmalı. İdeal olması için.
Yer İmleri