As bayraklari as, efsane geri döndü, uyuyan dev uyandı..[emoji322][emoji3060]
Biz begendik ama bakalım pala beğendi mi..[emoji16][emoji16]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.
bunlar yarın yediriler hisseleri.....bunların haberi olmadan hisse mi alır sepek....sizden önce bilançoyu biliyorlar .....yükselsin hele yarın şortları sıralarım uygun yerden açsın hele...zamanı gelsin ereğli ihya olur...ama şimdi değil zamanı var bana göre.....
Demir cevheri vadeli işlemleri, zayıf talep ve Çin'deki yüksek stokların temel çelik üretim bileşeni üzerinde baskı oluşturmasıyla geriledi. Talep azlığı var ...sadece Hindistanda az talep var.....Türkiye ise inşaat yerler de sürünüyor malef.....
Arkadaşlar eregl bilançosu çok kötü. Bence en iyisi 1500 lira hedef verilen Froto almak. Ama yine de siz bilirsiniz ytd...
Şaka bir yana, Koç holding in sabancının zarar yazdığı ortamda iki çeyrektir iyi gidiyor şirket. Eregl zamanı değilse borsa zamanı da değil şu an mevcut risklerle. Thyao 0.7 pd/dd olmuş, iyi bilanço var, maymun şu bu diyip basıyorlar hala. E ortadoğu karışık. Çin bitik. Türkiye batık.
Ne duruyorsun öyleyse bakkal amca? Mevduat yapsana, mevduat yapsana.
EREGL 2024/2. çeyrekte 4.39 milyar tl kar açıkladı, bir önceki çeyrekte 5.60 milyar tl kar açıklamıştı,
Geçen yıl ise 2023/2. çeyrekte 3.9 milyar zarar açıklamıştı,
EREGL 2024/2. çeyrek kar beklentileri: Bu durumda beklentilerin üzerinde ve geçen yıla göre zarardan kara geçmiş oldu! Hepimize Hayırlı olsun!
![]()
Kendim incelemedim ama fintables yorumlarda 2,5 milyar ertelenmiş vergi geliri var şeklinde birşeyler gördüm.
Bunu netleştirmek lazım.
Yer İmleri