Masallah dedektifliginiz de grafikciliginiz kadar aktif,simdi gordum
Bir arkadasim sordu bana kozalarin topic neden bukadar olu diye bu gece
Ben de cevaben dedimki,onlar topluca goc ettiler,kendilerine baslik kurdular.bu sayfanin linkini o arkadasa yolladim biraz evvel.
Isinmak yada isinamamak gibi bir sorunum olmadi isin asli,tamtersine emegine binaen zamaninda bir kac konuda ufak tefek aciklama da yapmaya calistim.ama o aralar hafif bir gerginligin vardi sanirim.cok hos olmayan bir uslupla yanit vermistin.
Olay bundan ibarettir
deniz kardeşim,ben kozaldaki olayında korku salıp daha rahat hısse toplama amacıyla yapıldığını düşünüyorum..
herkezin korkusu söğüt ve rezerv azalması...doğrumu
ogünden bugüne takaslarda ne oldu...
3.3m lot mal satışı gözüküyor...
alıcıları bakayım deyınce çok ilginç bir detay karsıma çıktı 2 tane teb alımda 800 k... yani gerçek satılndan düşersek çokda önemli bir rakam değil...artı emeklilik fonları alımda....bide üstüne yabancı için mal alan ykb de alımda.
gerçekten yabancı malmı satıyor,yoksa mal satıp gözüküp korku ortamımı yaratmaya çalışıyor
bugünkü %5.6 lık düşüşü 200 k lotla yaptı yabancı gerçekten mal satmak istese fiyatı daha yukarı çekip mal çıkması gerekmezmi..sadece arow bu sekılde satar çıkar.. daha oncede yasadık...
burdan sonra artık unlu yada bcg nın alıma gelmesini ümit ediyorum... bu iki aracı kurum alıma gelirse credit ne yapacak onu takip edeceğim.
![]()
mgros
bu havada bile yeşil kapatmış. Anlamı olur bu kapanışın.
16,60 sütünde tutunursa bu hisse ok gibi gider
![]()
Yer İmleri