Sayfa 141/928 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. sadece bu hisse değil bunun gibi birkaç bist 50 hissesi var nedir sıkıntıları anlamış değilim...doas-brisa-halkbnk vs..

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sadece bu hisse değil bunun gibi birkaç bist 50 hissesi var nedir sıkıntıları anlamış değilim...doas-brisa-halkbnk vs..
    HLGYO ve HLBNK almak tutmak cesaret işi, her babayiğidin harcı değil. DOAŞ sebepleri malum, yansımalar hala belli değil...

3.  Alıntı Originally Posted by zortlang Yazıyı Oku
    HLGYO ve HLBNK almak tutmak cesaret işi, her babayiğidin harcı değil. DOAŞ sebepleri malum, yansımalar hala belli değil...
    halkbnk 10 yıl önceki fiyatlarda...zaten 7,5 tl den halka arz olmuştu...zarraf olayından başka negatif en ufak hikaye yok....doas karı vs. düşmüş durumda ama hisse kepenk kapatmış gibi fiyatlıyor....brisa yatırım yaptı borcu var kar düşük geliyor gubrf ne yaptığı belli değil herşey güzel ortada kar yok yönetim yatırımcı gözünde itibarı yok....tarım kredi genel müdürü yeni geldi ama daha piyasaya çıkmadı bir hedefi var mı yok mu bir açıklama yok...

4. ihtiyacinız olmayan para ile her ay ufak ufak alinabilir...7 yil oldu beni bile usandırmaya başladı...Sabir sabir yaa sabir...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by cesursovalye Yazıyı Oku
    ihtiyacinız olmayan para ile her ay ufak ufak alinabilir...7 yil oldu beni bile usandırmaya başladı...Sabir sabir yaa sabir...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    vestel için olumsuz konuşuyorduk zamanında bu vestelide geçti ortak...patron hissesi bile arada kafayı kaldırıyor bunun gözü hep toprakta....

6. Alim icin izliyorum, kagidi toplamak icin cok caba sarfediliyor, gordugum bu, ama ne zaman starti verir bilmiyorum , bu hisse hepm3-4 senede 300-400 bedelsiz vermiş, bu sefer gecikmeye başladı diye dusunuyorum, zirvesi 9 küsurler olan bu hisse ortam iyilesir iyilesmez yukari gider, cok dusuk kaldi, ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Alim icin izliyorum, kagidi toplamak icin cok caba sarfediliyor, gordugum bu, ama ne zaman starti verir bilmiyorum , bu hisse hepm3-4 senede 300-400 bedelsiz vermiş, bu sefer gecikmeye başladı diye dusunuyorum, zirvesi 9 küsurler olan bu hisse ortam iyilesir iyilesmez yukari gider, cok dusuk kaldi, ytd.
    Bence mal toplamıyorlar her fırsatı satış ve mal boşaltmak için kullanıyorlar.Alıcıda olmayınca her kademeye düşük hacimlide olsa geri geliyor.Seansı genelde yarım puan artı açıyor ama hacüm yok tabi hep aynı filmleri izliyoruz burda.Bedelsiz gibi bi durum olursa durum çok değişir tabi...

8. Ben gübretaş için iyimserim. USD bazlı grafikte düzeltme tamamlanmış ve ilk ciddi direnç yeniden yoklanacak gibi bir görüntü var.

Sayfa 141/928 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •