Sayfa 141/790 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. yine düşerken en önde gidiyor...cıkarken piayasada yok...pis saplandım bu hisseye...

2.  Alıntı Originally Posted by Çorba Yazıyı Oku
    Sayın Kenny mutlaka iyi niyetin ile anlatıyorsun bunları ama daha bedelsiz vermemiş ki bedellinin hesapların yapıp milletin kafasını siktin be dostum

hocam ana ortaktan sermaye avansını almaları nerden baksan 5-6 ay oldu .. bedelsiz artırımı da bu tarihten hemen sonra açıkladılar.. şimdi önümüzde 6 ay var max bu gelişmeler için ..

kimseyi etkilemek veya hisseyi kötülemek değil derdim , benim şuan 7650 lot hissem var .. maliyet 13,9 4 yıldır hissedeyim .. karşılaşacağımız şeylerin ihtimallerini yazıyorum , yanlış anlaşılmasın..

yarın bir gün bedelli açıklandığında nakitimiz olmalı haklarımızı kaybetmemek için . adamlar ısrarla hisseye bastıkça basıyor , güya geri alım yapıldı hissede ama fiyat bırak çıkmayı hep geri gidiyor .. tarihi dibe 1 tl den biraz fazla aralık var.. endex düşmeye devam ederse biz muhtemelen yamulucaz ..

daha önce benzer olayları denizbankta yaşadım , deneyimlerimi paylaşıyorum. adamlar 2 kez bedelsiz ve bedelli aynı anda yaptılar ve buna ragmen fiyat diplere gitmeye devam etti .. ne zaman hepsi bitti , yeterli malı topladılar 1 haftada basıp gittiler fezaya.. 2 kez bölünme sonrası 1.6 ya inen fiyatı 5 tl yi gördü ..

şimdi benzer şeyi bizim de yapıyorlar .. inşallah 3. çeyrek sonuçları biraz iyi gelir yoksa çekilecek çilemiz varmış derim..

nasip ..

3. Eyvallah İyi niyetinden şüphemiz yok hemen bölünmesin bu beklenti ile kağıdı yukarı sürerler 12000 tane 13 65 maliyetle bekliyoruz bakarsın piyasa dönerse oraya kadar bir hareket olur inşallah

4. kendi içimizde al sat yapsak kagıdı yukarı tasırız...bende de 10.000 var...

5. Selamlar herkese.Şirket bedelsiz sermaye arttırımı yaptıktan sonra hemen bedelli sermaye arttırımı yapabilir mi?Bedelsizden sonra bedelli için bir süre yok mu? SPK bu duruma ne der, bedelliye izin verir mi?

Sn kennym, şirketin ana ortaktan sermaye avansı aldığını belirtmiş.Bildiğim kadarıyla sermaye avansını istedikleri takdirde ana sermayeye kalıcı olarak eklemeye biliyorlar.Ana ortaklık verdiği sermaye avansını geri istermi, isterse şirket bu durumda ne yapar?

6. ortada garip şeyler dönüyor ,

zira sene başında ünlünün yönetime girmesiyle ana ortaktan 40 milyon sermaye avansı alındı hisse geri alımı için.. uzmanlar ana ortaktan sermaye avansı alımını hep 1 yıl içinde bedelli yapma zorunluluğu olarak yansıtıyor raporlarda .. farklı alternatif var mı bilmiyorum .

suana kadar aldıkları hisse çok sınırlı , 40 milyonun 3 te birini bile harcaadılar sanki ..

buna karsılık bizimin kasasındaki 100 milyon nakiti ise ana ortak yıldız holdinge borç vermiş görünüyor .. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .. yıldız holding aslında bizimin kendi parası ile hisseleri toplayıp bir de üstüne faiz ödeyecek , biraz nakit aktarımı yapmak istemiş gibi ..

hissenin düşüşü ise tam bir komedi .. 3.çeyrek beklentileri nasıl acaba kurumların ? bilen varsa paylaşabilir mi ?

7. İstus selamlar bir pasta gonderirmisin...tesekkurler

Sayfa 141/790 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •