Sayfa 141/346 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. Ecz.ilacin kuklası olmuş.in diyor iniyor.cik diyor çıkıyor.git kasadaki 1 milyarı ona Verde o çıksın bari.ozaman sende çıkarsın😄

2. Biz bilançosunu çok beğeniyorduk ama her halde şirkette bir sorun var.Açıkçası şüphelenmeye başladım.Bir türlü yükselmemesi veya ilk yükselişte hemen boşalıtması " hayra alamet değil"...

3. Ben eczacı arkadaşıma sordum bunları gayet iyi dedi hayırlısı bakalım, bilançoda ky üstüne oynayacaklarını sanmıyorum,kurumsal firma,
    Bu kadar kasmasida hayra alamet değil bakalım nolcak.y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ben eczacı arkadaşıma sordum bunları gayet iyi dedi hayırlısı bakalım, bilançoda ky üstüne oynayacaklarını sanmıyorum,kurumsal firma,
    Bu kadar kasmasida hayra alamet değil bakalım nolcak.y.t.d.
    Piyasadaki en iyi dağıtım şirketi budur. Ondan yana sıkıntı yok. Ama bu sene mali tabloları geçen seneden kötü olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Piyasadaki en iyi dağıtım şirketi budur. Ondan yana sıkıntı yok. Ama bu sene mali tabloları geçen seneden kötü olacak.
    sebebini çok merak ediyorum,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Buradaki bilgilendirici yazılara göre hareket ediyoruz.Ayrıca Selec formunda gerçekten çok düzeyli yazışmalar oluyor.Bu yüzden de çok dikkatli yazmaya çalışıyorum.Daha önce hisseyi bilanço ve varolan duruma göre değerlendirmiştik.Daima olumlu yazılar yazdım.Hatta yönetim dahil birçok kişiyle konuştum.Hep olumlu bilgiler aldım.Buraya da yazdım zaten.Fakat bir türlü toparlanamaması beni tedirgin etti.Buradaki arkadaşları da yanıltmak istemem.O yüzden bütün arkadaşların yeniden bir değerlendirme yapmasını tavsiye ederim...

7. çok yüklü birilerinin girdiğini sanmıyorum,öyle bir durumda,o fırsatı vericek biri değil tahtacı,büyük ihtimalle mal toplu,
    bu şekilde olmasıda gayet doğal sanırım,uçmayan uçakların,oynanmayan futbolun,dökülmeyen beton şirketlerinin tahtalarının uçması ğibi,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 141/346 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •