Sayfa 141/446 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3564 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

1.  Alıntı Originally Posted by Bankacı54 Yazıyı Oku
    Kardeş o toplamı iskonto gideri gösterir bizim gibi bakıp kalırsın inanma göstergelere.Ama şuna inan patron ********.

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sn bankacı54
    göstergelere inanma derken?????
    temel sağlam. Teknik bağırıyor. BİST in Yukarı hareketine tepki vermemiş. Ben daha çok. yeniyim CUSAN da. Lakin. bu kağıt bana uyar. BENİM İÇİN BEKLEMEYE DEĞER. Hiç birşey kazanamasakda Sizin gibi dostlar edinmek bile yeter. MAKSAT TOPİKTEKİ ARKADAŞLARDA DOSTLUK KURMAK. Elde edilen KAR cabası. YAAA NASİPPP
    Yatırım tavsiyesi değildir. Kelin meğlemi olsa kendi kafasına sürer.

2. Cusanda bu haftalik hareketin bittigini dusunuyorum spek vermeye devam edecek azar azar uyandirmadan irkutmeden .iki haftadir ptesileri bi hareket oluyor ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by den202020 Yazıyı Oku
    Millet rakamlara bakip vay be amerikayi keşfettim diye atliyor ama bilmiyor ki baliklama daldigi yer,colde bir serap dolasyiyla colun kızgın kumlarina cakilip kaliyorlar

SN. DEN202020
    Biz mal değiliz balıklama atlayacak. TEMELDE VAR TEKNİKTE. Siz sorun etmeyin. incedende olsa yazılarınızı takip ediyorum. Hamdolsun daha çakılmamız olmadı. BAKALIM MEVLAM NEYLER. NEYLERSE GÜZEL EYLER.

4.  Alıntı Originally Posted by AKYAZILI Yazıyı Oku
    SN. DEN202020
    Biz mal değiliz balıklama atlayacak. TEMELDE VAR TEKNİKTE. Siz sorun etmeyin. incedende olsa yazılarınızı takip ediyorum. Hamdolsun daha çakılmamız olmadı. BAKALIM MEVLAM NEYLER. NEYLERSE GÜZEL EYLER.
    Tamam kardesim hayirli olsun . sozum geneleydi dikkat edin manasindaydi .

5. Ama bu yazdiklarimi bi ay sonra tekrar okuyun bana fazlasiyla hak vereceginizden yuzde bin hatta bi milyon eminim ahanda buaraya yaziyorum ytd

6. Gentleman nerdesin yarın 2.10 üstüne çıkacak kağıt.Sensiz oraları görmesi imkansız [emoji16][emoji16]

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by den202020 Yazıyı Oku
    Ama bu yazdiklarimi bi ay sonra tekrar okuyun bana fazlasiyla hak vereceginizden yuzde bin hatta bi milyon eminim ahanda buaraya yaziyorum ytd

sn den202020
    amacım kırmak değil yanlış anlamayın. İyi niyetle sözlemiş olduğunuzu düşünüyorum. Nede olsa 1 seneden fazladır burdaymışsınız. Maliyetinizde malum. Kağıdın pazarını yöneten sorumlu(spekülatör) Toplamadan götürmez. Dün benim alışlarım olmasaydı belkide yukarı giderdi. Tam bir patron kağıdı. Sabırlı olmayan kaptırır parasını arkasına baka baka gider bunuda biliyorum fakat aşağı gelişlerde kademeli destekler belki caydırır SPEKÜLATÖRÜ. Biz SAKARYADA balık tutmayı seven insanlarız. Oltamızı atar bekleriz. Sİ
    ZE KARŞI SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA. Aynı Kayıktayız.

8.  Alıntı Originally Posted by AKYAZILI Yazıyı Oku
    sn den202020
    amacım kırmak değil yanlış anlamayın. İyi niyetle sözlemiş olduğunuzu düşünüyorum. Nede olsa 1 seneden fazladır burdaymışsınız. Maliyetinizde malum. Kağıdın pazarını yöneten sorumlu(spekülatör) Toplamadan götürmez. Dün benim alışlarım olmasaydı belkide yukarı giderdi. Tam bir patron kağıdı. Sabırlı olmayan kaptırır parasını arkasına baka baka gider bunuda biliyorum fakat aşağı gelişlerde kademeli destekler belki caydırır SPEKÜLATÖRÜ. Biz SAKARYADA balık tutmayı seven insanlarız. Oltamızı atar bekleriz. Sİ
    ZE KARŞI SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA. Aynı Kayıktayız.
    Aynen kardesim durum bu hayirlisi olsun . Lakin bi senedir zarardayim bekliyorum kiaa vadede cikacagini da sanmiyorum eli mahkum beklemeye devam

Sayfa 141/446 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •