Sayfa 141/201 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191 ... SonSon
Arama sonucu : 1606 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    kağan efendi, anlamayan sensin. DİYORUMKİ, KAĞIT HACİMSİZDE DÜŞSE,HACİMLİ SATIYOR. İSTERSEN GÜNLÜK KADEME ANALİZLERİNE BAK.
    kayısıda bir alamet olsa, eminol sen şu uçup kaçan şirketlerde olurdun taze kuru gibi, benim yanımda olduğuna göre senin yediğin kaysılar sadece kabızlıgına iyi gelmiş.
    Efendiler yesin seni tkuru gibi hisseleri değil portföyüme ekranıma bile almam.Ama biz seninle anlasamiyacaz en iyisi sen kendi işine bak ben kendi işime. Ha bu arada kaysinin faydalarını küçümseme herkese nasip olmaz.örnegin kademe analizindeki tecrübeni göze alırsak....

Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Efendiler yesin seni tkuru gibi hisseleri değil portföyüme ekranıma bile almam.Ama biz seninle anlasamiyacaz en iyisi sen kendi işine bak ben kendi işime. Ha bu arada kaysinin faydalarını küçümseme herkese nasip olmaz.örnegin kademe analizindeki tecrübeni göze alırsak....

Ne güzel, Millet kulli perişan yanık, şu uçan kaçan hisseleri nasıl kaçırdık diye. siz portföyüme ekranıma almam diyorsanız. sizin ne iş yaptığınızı ben anladım. benim işim belli herkes benim dokuzuncu köyün delisi oldugumu bilir.
    Dokuzuncu köyün delisi; şu doğrucu davut dokuz köyden kovulan. gerçi bu kadar açıklama yapmamam gerkiyor, siz lep demeden leplebiyi kaparsınız. Nede olsa kayısının faydasını oluyordur belki.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by Jean Valjean Yazıyı Oku
    Fazla kayısı da tehlikeli hele arkasından su içersen ....
    Hisseye gelince hemşo , valla ağalar nereye isterlerse oraya götürüyorlar benim düşüncem tahta aşırı kontrollü ,,,düşüncem odur.
    Siz nasıl düşünüyorsunuz ?
    Hemşerim bu tip patron hisselerinde ne temel ne teknik heç bişey işlemez .Aslina bakarsan tarzım olan bir hisse değil sadece fiat olarak biraz uygun olduğu için aldım portföyümün az olan kısmıyla aldım olursa kazanacaz hepberaber olmazsa da kısmet diyecez.1.05 benim için stop seviyesi gelirse gözünün yaşına bakmam satarım ki o seviye çok zor şu aşamada.Kontrol kısmına gelirsek son 10 15 gündür hem sosyal medya da hemde form sitelerinde çok reklamı oldu bu da ky çekti tahtacı bu ky dönecektir ki 2 gündür baya döktü.Kismet diyip bekliyecez . Inşallah hepberaber kazanırız hemşerim.

4. kağan, kendin güvenmediğin için "portföyümün az olan kısmıyla aldım" diyorsun. maşallah milletede (küçük yatırımcıya) hacim macim diyerek inceden yol çiziyorsun. Bu nasıl olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    kağan, kendin güvenmediğin için "portföyümün az olan kısmıyla aldım" diyorsun. maşallah milletede (küçük yatırımcıya) hacim macim diyerek inceden yol çiziyorsun. Bu nasıl olacak.
    kağan44 cevap vermeden sanırım kayısı yemeye gitti. Syn Jean Valjean, sizin hemşeriniz söylesenizde kaysının üzerine su içmese. Animallah şu su kıtlığında bi sıkıntı çıkmasa

6. Arkadaşlar uzatmayalım bence enerjimize yazık ediyoruz . Zaten yazan kaç kişiyiz burada .
    Hayırlı geceler
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Burası doğunun batısı, batının doğusudur.

7. Bu arada coin meselesi de var tabiki onunda hisse fiatina nasıl etki edeceğini zaman gösterecek hemşerim.

8.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Bu arada coin meselesi de var tabiki onunda hisse fiatina nasıl etki edeceğini zaman gösterecek hemşerim.
    kagan 44, bu şirketin 320 milyon geçmiş dönem zararı var.Bu yüzden alt pazarda yer alıyor. 10 milyon coin 40 centden 40 milyon yapar. şirket yıl sonunda kar yazarsa, onuda geçmiş dönem zararlarına sayacaklar. Bu coim moin işi bu şirketi kurtaracak olsa emin ol, şimdi bu kağıt 5.50 den neden aşağı düştü derdik. şimdiki gibi 1.15 leri konuşmazdık.ytd

Sayfa 141/201 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •