Sayfa 141/429 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by kilecibulent Yazıyı Oku
    Bütün bu olanlardan REİS in bilgisi yok sanırım olsa müsade etmez gibime geliyor MynetFinans tan ben bimere yazdığım yazıyı paylaştım tüm arkadaşlar da bişeyler yazssında belki bir yararı olur diye aynı gün MynetFinans finans üyeliğimi engellediler yaklaşık 45 gündür engellenmiş durumda üyeliğim bana kalırsa tolu şekilde cumhurbaşkanına yazalım direk e-devleti kullanan arkadaşlar bilirler direk cumhurbaşkanına yazabilirler başkada şansımız yok...!

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    reisini darbeden haberi yok reisin hiç bir şeyden haberi yok ki. bimer çimer öper sever buralara şikayet ederek hiç bir şey olmaz. vatandaşı bu duruma getiren vakfn avrasya alcatel 3 üne birden operasyon çeken adam galip öztürk. galip de reisin kankası. reis den korkusu olsa bu operasyonları yapmazdı. biraz berrak bir beyin ile düşünmek lazım. medyanın verdiği haberler vatandaşın beynini berrak lıktan uzaklaştırıp komplo teorilerine iterek düşünce yapısını değiştiriyor bence. kurtarıcımız reis dış mihraklar bize oyun oynuyor reis tek başına direniyor bu algı oluşturuluyor. gerçeklik ile bağlantısı yok tamamen algı operasyonu.. ayrıca 10 gün içinde galip 3-4 hisseyi alt üst etti brüte soktu. spk 1 tane ceza kesmiş mi galip için ?

2. Galip hırsızi digerlerinde yüklü hissesi var. Bu hissenin ederi 1.6... Elimize verdiler diye baska ky nin canını yakacak hayale kaptiracak yorumlar yapmayalim. Kimse brut takasta ederi 1.6 olan hisseyi almaz. 2.50 gorurse opup basiniza koyun. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Galip hırsızi digerlerinde yüklü hissesi var. Bu hissenin ederi 1.6... Elimize verdiler diye baska ky nin canını yakacak hayale kaptiracak yorumlar yapmayalim. Kimse brut takasta ederi 1.6 olan hisseyi almaz. 2.50 gorurse opup basiniza koyun. Ytd
    Brütten çıktığı hafta 4 ün üstü olacak inşallah

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Brute girdigii icin dusmedi ki. Asiri cikip yerine geldigi icin düştü. Hayal gucunuze hayranim. Ederi 1.5 olan hisse neden yükselsin? Klasik operasyon yemis hisse

5.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Brute girdigii icin dusmedi ki. Asiri cikip yerine geldigi icin düştü. Hayal gucunuze hayranim. Ederi 1.5 olan hisse neden yükselsin? Klasik operasyon yemis hisse
    sayın çhaylak brüte girdiği için düştü demiyor kimse zaten hisse 3-4 taban gördü ardından brüt geldi 1-2 tabanda brütle gördü. Arkadaşın orada ima ettiği şey brüt takas bittiğinde yasak kalkmış olup alımlar ve satımların normale dönmesiyle hissenin çıkış ivmesine girebileceği ihtimalini belirtmiş. vakfn ederinin 1.50 olduğunu belirtmişsiniz geniş perspektif den baktığınızda vakfn vkgyo vkfyo hisselerinin hepsinin fiyatın arttığını görürsünüz. 1.50 rakamlar hayal olur. 1.50 görmesi için vkgyo vkfyo bunlarında eski seviyelerine gelmesi lazım. onlar gelirse vakfn de gelir 1.50 ye... bir önceki yazınızda insanları umutlandırıp bu hisseyi aldırtmayın demişsiniz kimse burada umutlandırmıyor zaten umutlandırıcı bir yorum yok. fakat sizin yazılarınızda kötü niyet gözlemledim. son olarak bide soru sormuşsunuz ederi 1.50 olan kağıt neden yükselsin diye ? ederi 1.50 olan kağıt 3.100 gördü 1.70 lere düştü o zamanda neden yükselsinki diyebilirdik. 1.70 den 5.500 gördü neden 4 ay arayla 2 kez operasyon gördü ve 3 üncü operasyonu neden görmesin ? sizde bunu açıklayın bize teşekkürler

6. Yahu muzo kardes anlamiyo musun vkgyo demissin vkgyo ayni operasyonu 5 sene önce yaptı 9-10 lardan millete dosediler 5 sene sonra degeri kac ? 2.7. bu adamlar 3.44 ten sadece bedelli parasi aldilar. Millletin ocağını sondurduler. Bu hisseye galip spk nin izniyle girdi dağıttı ve cikti. Boyle bir adamin kendi hissesi disinda bir hisseye tekrar girişi 5 -10 yil. Sanki brute gitmese taban olmuycak miydi. Guldurmeyiniz. 4 degil 3 olsun opup basiniza koyun. Ben bunu demeye basladigimda endeks 80 bindi. Baska kagitlar uctu. İnsanlara hayal dagitarak kazanclarindan etmemeli. Gitmesi icin ky nin kalmamasi ve bir yüksek kar etmesi lazim.bu hissede kim ne is yaptigini ne kadar faaliyet kari var bilen kac ky var. Umarım cikar ama neden ciksin bunun sebebi lazim. Ha endeks geri gelirse bir dd o zaman ne oluru dusunmeli endeks zirvedeyken cakilan bir hise

VAKFN Konsolide 2017/3 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 5.871.000 Yıllık Değ%:28

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

Sayfa 141/429 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •