Sayfa 141/418 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3337 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim cfo'nun gk'daki konusmasindan anladigim kadari ile bunlar bedelsiz vermezler.
    Temettuyu biriktirip biriktirip bir gun toplu halde sirketin icinden parayi cikartma derdindeler.
    Bedelsiz verirlerse nakit temettu veremezler.
    Syg,
    Dertlerinin bu olmasını nasıl yorumlamalıyız sizce?

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim cfo'nun gk'daki konusmasindan anladigim kadari ile bunlar bedelsiz vermezler.
    Temettuyu biriktirip biriktirip bir gun toplu halde sirketin icinden parayi cikartma derdindeler.
    Syg,
    Dertleri bu değil tabi ki..Konuşmasını tümden okudum ve öngörülerinin ne kadar yüksek olduğunu gördüm zira o konuşma da olası ekonomik risklere karşı güçlü durmak adına sermaye arttırımı yapmayacaklarını söylemişlerdi ve o dönem Dolar kuru 3.50 civarındaydı yanılmıyorsam..Bugün Dolar 6.50 lerde..Parayı çıkartma ifadesi cok yanlış..Koca ortaklık ve arkasından yapılan yatırımı bu kadar basite indirgememek lazım...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. CFO GK'da nakit rezervimizi korumakla ilgili epey güzelleme yaptı; tamam temettü vermeyin ama sermaye artırımı şirketin kasasından para çıkarmıyor. Bedelsiz artırım elinizdeki parayı euro olarak tutmanıza engel değil. Sermayemiz yeterli deyip bu komik sermaye ile işe devam etmek istediler ve bence de zamanı gelince parayı toplu halde yurt dışına taşıma derdindeler... O güne kadar bekleyip biz de temettümüzü alacağız.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

4. Arkadaslar biraz once aradim aygun hanim yine toplanti daymis bizim bu firma yabanci ortaklar sıkı tutuyor isi yalan olmazsa aygun hanim geri donus

SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yapacaklarmis bilgi gelirse paylasirim iletisim numarami aldim

Alıntı Originally Posted by enc1n Yazıyı Oku
    Yapacaklarmis bilgi gelirse paylasirim iletisim numarami aldim

Aygün hanım çok meşgul maşallah, ya toplantıda ya yeni çıktı.
    Madem öyle o zaman KAP ta iletişim kurulacak daha müsait birisinin adını verin değil mi?
    Aygün hanım burayı okuyorsa hemen maaşına zam istesin, toplantıdan hiç çıkamıyor kadıncağız.

42 kapadı..Güzel kapanış [emoji106] [emoji106]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    Üstadım

Bu bakış açısıyla, 2018 yılına ilişkin temettüyüde yatırım yapıyorum diye dağıtmama ihtimali oldukça olası olur. Temettü dağıtmamasına rağmen, şirketin önümüzdeki dönemdeki hisse fiyatı artarsa, geleceğin temettü hissesinden büyüme hissesine dönüşürüz.Ne kadar doğru veya yanlış orası tartışılır lakin bu hissenin yukarı gitmesini sağlayan faktörlerden bedelsiz beklentiside son bulur. Bu da herkesi tatmin etmez.
    Buradan, diğer temettü şirketlerine geçişler başlar diye düşünüyorum.

Bekleyelim görelim ne yapacaklar.

Saygılar

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Sayfa 141/418 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •