İşler gittikçe komediye sarıyor. Katılan arkadaşlara selamlar... :ok:
Bu haftabaşı ilginç olacak. Çarşamba gibi sular durulur, yön belli olur...
İşler gittikçe komediye sarıyor. Katılan arkadaşlara selamlar... :ok:
Bu haftabaşı ilginç olacak. Çarşamba gibi sular durulur, yön belli olur...
Dil aslandır, yatar eşikte...
Perşembe Cuma sattıklarımı bugün yerine geri koydum. Üste biraz Ünlü Co. yanıma kar kaldı...
Bu YEO tam komedi. 750 Milyon ciro var, şirket değeri 9,35 Milyar Lira. Batarya üretmek için şirket kurdum diyor ve tavan vuruyor. Daha fabrikayı kuracak da, batarya üretecek de, satacak da vs vs. Allah akıl fikir versin... :vk:
"*YEO Teknoloji: Enerji depolama çözümleri geliştirmek ve üretmek üzere YEO'nun %100 iştiraki olarak Reap Batarya Teknolojileri Anonim Şirketi'nin kurulmasına karar verilmiştir."
açılışta tabana bas , öglen genel muduru canli yayına çıkarıp hibrit falan dedirt, tavan götürür gibi yap.
akşam bu seviyelerde kalirsa ne ala
kapanista yine asagi basarsa 2.sari karti goruruz
Olay saadet zincirine döndü... Malum hisselerde patronlar hisselerini ardı ardına kote ettirip, durmadan halkın eline ARZ ediyorlar... Resmen çakıyorlar... Ama bunu bile olumluya çevirebilen ilginç bir tarikat var... Nasrettin hocanın hikayesindeki gibi.. Fabrika açacak, koyunlar geçecek..... falan filan...
Son kullanıcıya yazık olacak..
Bugün sabah aldım, öğlen satttım, sonra aldım, tekrar sattım. Bir yerden sonra kendimi kaybettim; hesap yalama oldu resmen. Kapanışta baktığımda Ünlü ve Akenerji yarı yarıya olmuş portföyde. Hayırlısı bakalım... :whistling:
Alfa Solar'da yeni fıkra oldu. 6 aylık 40M Dolar cirosu ile 232M Dolar piyasa değerini yakalayarak 20 yıllık Akenerji'yi solladı. Nasreddin Hoca fıkrasını geçtik, Altılı Ganyanlara geldik...
En azından bu YEO'nun yapacağım diye şirket kurduğu 1000MW panel fabrikasını bitirmiş. YEO 551M Dolar PD ile açık ara önden fabrika hayaline koşuyor...
Yer İmleri