Sayfa 141/419 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3346 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Gökten….yağsa karelcilerin başına …..düşer dikine….
    Valla öyle, p.tesiden beri şu kote meselesi olmasaydı iştahlı bir şekilde devam ederdi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. asıl darbe kote edeilen hisselerin satışında olacak

Onu olumlu bir hikaye ile tatlandirirlar.

4. Onları piyasaya satacaklarını mı düşünüyorsunuz 20milyon lotu...?
    Bana pek matıklı gelmiyor

5.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Onları piyasaya satacaklarını mı düşünüyorsunuz 20milyon lotu...?
    Bana pek matıklı gelmiyor
    Alacak nitelikli yatırımcı zor bulurlar gibi baki, hocam tabi belli olmaz şirket sır küpü olduğu için anlamak çok zor

6.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Alacak nitelikli yatırımcı zor bulurlar gibi baki, hocam tabi belli olmaz şirket sır küpü olduğu için anlamak çok zor
    Bir bakmıssınızki doğan holdin o 21 milyon lotu bır çırpıda almış

7.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bir bakmıssınızki doğan holdin o 21 milyon lotu bır çırpıda almış
    ozaman kesinlikle tahtadan alsın marin hocam karele güvenen yatırımcısnı daha fazla ezdirmesin diyeceğim ama doğan anlaşır tahtaya sokmadan alır malı .kaç liradan sattığını açıklarmı acaba mühendis kardeşler

8. Arkadaşlar merak etmeyin karelin patronları hissenin işlem hacminin bu kadar lotu satmaya uygun olmadığının farkındalar bence, bu lotların yatırım fonları ve/veya başka büyük yatırımcılara topluca özel emirle satılacağını düşünüyorum, bu konuda hiç tereddütüm yok,

Karelin temel beklentilerinden bahsetmeye gerek yok, pekçok kere yazıldı, konuşuldu, sadece fonlara bakmak bile pekçok şeyi anlatıyor bence, Takasta 43 milyon lota yakın hisseye sahip olan yatırım fonları sizce bu hisseyi tesadüfen, rastgele almış olabilirler mi? Tabiki hayır, hissedeki her türlü hikayeyi özellikle piyasanın henüz bilmediği ya da henüz algılayamadığı beklentileri bilerek/doğru öngörerek profesyoneller tarafından alım kararı veriliyor fonlarda, son bir ayda MAC fonun ne kadar Karel aldığını bilenler bilir, küçük yatırımcıların birçoğu bu hisseye lanet ederken piyasada çok güvenilen ve başarılı olan MAC fonunun yöneticisi Haydar Acun bey niye alıyor bu hisseyi? Kendinize sorun bu soruyu, çoğu kişide oluşmuş olan karelin kötü bir şirket olduğu algısı doğruysa yönettiği fon işlemlerinden kar etmek zorunda olan fon yöneticileri bu kadar lotu niye aldılar ve almaya devam ediyorlar.? Basit bir soru, sisin ve karmaşanın içinde net görmenizi sağlayabilir, tek şart duygusal olmadan eldeki verileri iyi analiz etmek ve yüksek oranlı bedelli sermaye artırımı olursa önümüzdeki yıllık bilançoda neler olabileceğini öngörmek yeterli. BEN BU LOTLARIN ÖZEL EMİRLE, PİYASA FİYATINA GÖRE BİRAZ İSKONTOLU OLACAK ŞEKİLDE KURUMSAL YATIRIMCILARA SATILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM, ÇOK BEKLEMEDEN HABER DÜŞER MUHTEMELEN, umarım bedelli süreci yıl sonuna kadar tamamlanır. yazdıklarımı hisseyi tut vb tavsiye etmek amacıyla yazmadım, gördüğüm kadarıyla pekçok kişide hisselerin tahtada satılacağını ilişkin tedirginlik var, belki bir katkım olur düşüncesiyle birşeyler yazmak istedim, Herkes kendi kararını vermeli, önümüzdeki süreçte baskı ve sıkıntı olması kuvvetli ihtimal, psikolojileri zorlayacaklardır

Sayfa 141/419 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •