Sayfa 141/1005 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sabah yazdığım gibi sp500 ün o duruşuda duruş değil bence ... olası bir ayı pençesi de oraya lazım .. ytd...
    Bu yıl dün gördüğü 6090 ile 2019 dan buyana en iyi performansını gösterdi .. realizasyon kimseyi şaşırtmaz katılıyorum

bu arada S&P ile ilgili enteresan bir bilgi gözüme ilişti

1 Ocak 1926'da S&P 500'e yatırılan 100 dolar, 98 yıl sonra yaklaşık 1,48 milyon dolara ulaşmış ve %10,3'lük bileşik yıllık büyüme oranına sahip olmuş olurdu. (Aylık veriler Dimensional Fund Advisors tarafından sağlanmıştır.) Ancak, dikkate değer getirilere rağmen yatırımcılar son yüzyılda 20 önemli piyasa düşüşüyle ​​karşılaştı ve bu da birçoğunun paniğe kapılmasına ve zararına satış yapmasına yol açtı.

ALINTIDIR .

nooldu şimdi? bizim yerli ve milli çimento kamyonlarını sınırdan geri mi göndermişler?
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sözün özü, etrafta konuştuğum tüm SÜRİYELİLER kendilerine pislik gibi bakan, bazı gözlerden öyle rahatsız olmuşlar ki, KESİNLİKLE EN KISA ZAMNDA gideceklerini söylüyorlar.

Bazı vatandaşlara teşekkür ederken bazı hasımane tutumları da unutamıyorlar.Kimisi lokanta açmış..kimisi çocuğu okulda..Onun için bu SEPETİ TOPLA YOLA DÖKÜL olamaz..Ama %80 i gitmekte kararlı...

O zaman sevinmek lazım...ve gidişlerini kolaylaştıran tavır almak lazım.

İstediğiniz komplo terorisi gerçek olsa bile,BAŞLARIM ABD-İRANINA..SEDENAYDAKİ 10.000lerin zulumden kurtulması bile yeter.

ÇAL DAVULCU....

Şimdi ÜMİTİ ve tebasını ANKARA SANAYİ SİTESİNE çalışmaya davet ediyorum..SİTELERDE mobilyada ,mahzenlerde -vernik kokulu odalarda çalışsınlar...

Bizim köye de ÇOBAN lazım..
    Hocam Allahını seversen ne ara bu kadar rahata alıştık 2011-2012 öncesinde kim yürütüyordu bu memleketin işini

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Twittirdaki üstadlar kadar olamasamda, bende 20 gün önce aldığım mali sabah sattım

https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post6943782
    hayırlı olsun kazancın daim olsun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hayırlı olsun kazancın daim olsun
    Tabii ondan önce 170 den kcholü alıp 198 den verdiydim, bunuda eklersem bu ay oldukça bereketli geçti
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bu yıl dün gördüğü 6090 ile 2019 dan buyana en iyi performansını gösterdi .. realizasyon kimseyi şaşırtmaz katılıyorum

bu arada S&P ile ilgili enteresan bir bilgi gözüme ilişti

1 Ocak 1926'da S&P 500'e yatırılan 100 dolar, 98 yıl sonra yaklaşık 1,48 milyon dolara ulaşmış ve %10,3'lük bileşik yıllık büyüme oranına sahip olmuş olurdu. (Aylık veriler Dimensional Fund Advisors tarafından sağlanmıştır.) Ancak, dikkate değer getirilere rağmen yatırımcılar son yüzyılda 20 önemli piyasa düşüşüyle ​​karşılaştı ve bu da birçoğunun paniğe kapılmasına ve zararına satış yapmasına yol açtı.

ALINTIDIR .
    enterasanmış cidden sn Bahriyeli, 98 yıl .. derin borsa derler.. hakikaten derin demekki kazsan fosil çıkar ne maliyetler vardır . ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    nooldu şimdi? bizim yerli ve milli çimento kamyonlarını sınırdan geri mi göndermişler?
    Çimentolarda alfatoksin var diye geri göndermişlerdir.

Dün bizim çimentocu ilk tavan olanlardandı ki Halep'e olan uzaklığı 660 km idi.(kuşuçuşu üstelik)
    Zannımca taktacı haritaya akşam bakmış olmalı.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

xtast şimdilik günlük görünüm dark cloud

https://www.investopedia.com/terms/d/darkcloud.asp
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 141/1005 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •