Vaybe kimse kalmamis gazcilar bile yazmiyor
Vaybe kimse kalmamis gazcilar bile yazmiyor
kademeler nasıl acaba
Kaptaki haber ne anlama geliyor yorumlayabilecek varmi
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortaklık arayışı gibi. Bu tip haberlerin kağıtları uçurdugu cok olmustur ama yarin ne yapar bilemem 🙁
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Finansman veya Özel Sermaye Ortağı Bulunması amacı ile Yetkisi Verilmesi
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 30.05.2017 Tarih ve 2017/25 nolu kararı;
Hızla gelişen Türkiye sanayisinin gelişimine katkı, yeni yatırımlara yönelme, yeni istihdam imkanları sunma ve şirketimizin yakalamış olduğu büyüme trendini üst seviyelere taşıma adına 30.05.2017 tarihinde Ali Pertek Sokak N3 Rumeli Hisarı Sarıyer adresinde yerleşik UP Capital &Strategy – Umut EMİRLER Kuruluşuna finansman veya özel sermaye ortağı bulunması ile ilgili olarak 2 yıllık süre zarfında yetki verilmesine karar vermiştir.
Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur...
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Bu açıklama şöyle yorumlanabilir yeni fabrika kuracaklar ve devamında bunun finansmanı içinde yabancı ortaklık ortaya çıkıyor.
Bol kazançlar.
YTD.
Kap : BNTAS
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 30.05.2017 Tarih ve 2017/25 nolu kararı;
Hızla gelişen Türkiye sanayisinin*gelişimine katkı, yeni yatırımlara yönelme, yeni istihdam imkanları sunma ve*şirketimizin yakalamış olduğu büyüme trendini üst seviyelere taşıma adına*30.05.2017 tarihinde Ali Pertek Sokak N3 Rumeli Hisarı Sarıyer*adresinde* yerleşik UP Capital &Strategy – Umut EMİRLER Kuruluşuna*finansman veya özel sermaye ortağı bulunması ile ilgili olarak* 2 yıllık*süre zarfında yetki verilmesine karar vermiştir.
**
Katılanların oybirliği*ile karar verilmiştir.*
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri