Sayfa 1410/1527 İlkİlk ... 41091013101360140014081409141014111412142014601510 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,273 - 11,280 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    yok be hocam siz gelince alarm kurmustum
    ben gergin olmam kolay kolay. Ben yine de iğneyi kendime batırıyım.
    hayırlı kandiller Mehmet abi.
    Her gün aynı muhabbet. Yeminle dükkanı kapatıp gitmek lazım. Birilerine laf atanlar bitmiyor. Arkadaş topik kurduk dedik kendi evimiz kimse gelmez yine geliyor insanlar laf atmak için.

Laf söyleyen arkadaş varsa şöyle düşünsün burada deniz ve diğer arkadaşlar kim aklınıza gelirse ben dahil hep atıp tutuyoruz. Yükselince yükselecek düşünce düşecek diyoruz sadece. Tecrübemiz yok bilmiyoruz bu işi. Tamam hadi izlemeyin. Gidin arkadaşım. Hangi hisse ise o topiğe gidin. Neden hala buradasınız ve ben sizinle uğraşıyorum her gün?

Töbe ya Rabbim ya.

Deniz şu tavhl için bir iki analiz yapabilir miyiz? Ben baktım 200 günlüğü kırmış. Haftalıkta indicatörleri iyi. Bollinger orta bandında kapatmış. Senin yorumunu da burada paylaşır mısın rica etsem?

Sent from my iPhone

2. barbaros abi,
    emeğine sağlık zaten takas olarak sorun yok ++++
    trend göçtü-----
    asıl indikatör fiyat oda göçtü---
    ha döner mi elbette dönebilir spek paşa isterse
    aracı kurumdan özer abime sordum ya dedim akşam nedir bunun derdi yine dedim. senin gibi dedi DÖKME hareketi güzel yapıyor bu hisse dedi. iyide yeni ky çekiyor habire mal dağıtımı da yapıyor dedim . evet dedi öyle de meziyeti var dedi. döner mi dedim. bilemem dedi. söğüt olayı netleşse yine gider bunlar dedi. bu hissede belalımız oldu başı mahkemelerden kurtulmuyor diyebildim

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    2 ÇİZGİ CEKİYOZ oluyor bitiyor işte. altına inince sat üstüne çıkınca al. kolay işte. ressamların borsacılığı nasıldı ki uğraşan tanıdıklarınız var mı? onlar iyi çizer ya çizgiyi
    kozal'a benzemez inşallah derken iki gün önce onda da kanal altında kalma durumu olupta kanala atamama durumunu kastettim üstat. şişede de biraz benzer durum olunca tırstım. ikinci grafiğin çok hoş yanlız

son bişey daha söyleyeceğim

eğer gerçekten yabancı satışta olsaydı kozaada bu haftaki gibi bir pasta olmaması lazımdı,,,,

yani bu şirketler işe yaramazssa niye hala alıma devam ediyor ve dikkat edin alım ortalamsı 6

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Her gün aynı muhabbet. Yeminle dükkanı kapatıp gitmek lazım. Birilerine laf atanlar bitmiyor. Arkadaş topik kurduk dedik kendi evimiz kimse gelmez yine geliyor insanlar laf atmak için.

Laf söyleyen arkadaş varsa şöyle düşünsün burada deniz ve diğer arkadaşlar kim aklınıza gelirse ben dahil hep atıp tutuyoruz. Yükselince yükselecek düşünce düşecek diyoruz sadece. Tecrübemiz yok bilmiyoruz bu işi. Tamam hadi izlemeyin. Gidin arkadaşım. Hangi hisse ise o topiğe gidin. Neden hala buradasınız ve ben sizinle uğraşıyorum her gün?

Töbe ya Rabbim ya.

Deniz şu tavhl için bir iki analiz yapabilir miyiz? Ben baktım 200 günlüğü kırmış. Haftalıkta indicatörleri iyi. Bollinger orta bandında kapatmış. Senin yorumunu da burada paylaşır mısın rica etsem?

Sent from my iPhone
    tabi . Başkan sen sinirlenme dur . biz hallediyoruz problem yok
    yarın bu hisse 28,68 in üstünde açabilir 35,50 kanal direnci..
    35,50 4 yıllık direnç ama

6. Hocam Tmpol’un bilancosu da geldi, endekse rağmen fena da durmadı, musait vakitte bir değerlendirme yapar misiniz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

deniz hakkını helal et kardeşim,başını çok ağrtıyorum,

hem aklımdaki soruları gidermeye,hemde bilmediklerimi senden öğrenmeye,bildiklerimide paylaşmaya çalısıyorum

8. bir kanalını kıran daha
    çizgiyi çekmek kolay ama satmak zor sizde haklısınız
    zarar ateşten giyilen gömlek gibi. Herkes giyemez o ateşi

Sayfa 1410/1527 İlkİlk ... 41091013101360140014081409141014111412142014601510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •