Sayfa 142/469 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. SON 15 GÜN BOYUNCA OLANLAR......diğer yerlerde konuşulanları buraya taşıyanlar.....kısaca iddialar şöyle:

- deniz, rüşvet, haksız çıkar peşinde koşan birisidir....( mine tozlu kaynaklı, kendisi beni şirketine davet etti, telefondan aradı- çağrı kayıtları var elimde- sonrasında foruma 2-3 kişi gelip, bu tarz iddiaları ortaya attılar, en sonunda da beni dava etmişler)

- murat doğana, kesinlikle güvenilmez.

- mesut kemal, 2015 ten beri, bu manüpilasyonun içindedir......ona kesinlikle güvenilmez.

- müjdat kardeşim ( ben ona öyle hitap ediyorum, kendisi kızmıyo, samimiyet var aramızda), yukardaki 3 kişiye, para verdi ve kendi lehine kullandı.....

2. İddiaları kenara bırak. Doğru mu değil mi ondan haber ver.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    İddiaları kenara bırak. Doğru mu değil mi ondan haber ver.

- "evet, doğru" desem.........." demiştik, haklı çıktık" diyeceksiniz.....

- " hayır, yalan" desem........." yalan söylüyosun, haklı çıktık" diyeceksiniz.....

ben şunu diyim sana kısaca mesud bey.......

" 2 ay sonra yanıma gelip, XXXX lotum var, sizin yanınızdayım" .........DEME BANA......İHTİYACIM YOK SENİN XXXX LOTUNA....

4. herhangi birinizi aramışlığım varsa, 3-5 kuruş para istemişliğim varsa, çıkıp telefon arama resmini şuraya atın......

telefon numaram 0 533 422 33 54.......yayınlayın.....bi iki kişiye özelden mesaj atmışımdır....düzeyli sandığım, gördüğüm kişilere...onun nedenini birazdan açıklayacağım.....

öncesinde telefonuma çağrı bırakanları, aramışlığım vardır......( onlar çıkıpta " bizi telden aradın demesin).......

5. İyi okumamışsınız yazılarımı. Mku'ya virman yapılan 250bin lotun iddia olduğunu, net birşey olmadığını yazdım. Siz ne diyorsunuz bu işe?
    "Ben demiştim" diye böğürmeyeceğim bi iddiam yok.
    Sizin hakkınızda da iddialar yazıldı. Ben iddia etmedim. Adı üstünde iddia. Açıklayın aklanın diye soruyoruz... Gerçek ne?

6.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    bilader, sen kimin, neci olduğunu bilmeden, gelmiş burda herkese sallıyosun......

birincisi, millete, aç oku diyeceğine, kendin aç biraz oku....ismini geçirdiğin ya da imada bulunduğun herkes, senden 3-5 tazminatı, hiç uğraşmadan alır. Mete kardeşim, ELENGTRİNGLİ PİSKİLET parasını senden alır, en basiti.

Mesut Kemal Ulu, paraya bakmaz, senle hiç uğraşmaz bile.

ikincisi, forumlarda dolanıp, millete iş işten geçtikten sonra akıl vereceğine, git en başından uyar. misal benim LİDFA, MARKA topiklerindeki yazılarımı oku.

3 üncüsü, çok bilmişsin. Şu olursa bu olur falan filan....diyosun , iyi hoşta.....hani o 370 bin törkiş lira var ya....müjdat kardeşim, o parayı kesinlikle ödemez. ödetemezsin... sistemde açık var.

4 üncüsü, mesajın silindi diye üzülme, belki birileri senden şikayetçi olmak ister felan diye, ben o mesajın ekran görüntüsünü aldım. isteyen herkese, senden 5 kuruş dahi para harcamadan, nasıl tazminat alacağını açıklarım....

ve gelelim 5.incisine.....
    GELELİM BEŞİNCİSİNE......

biz bu yola çoktan çıktık, süreci başlattık zaten....hiçbirinizden 5 kuruş beklenti, katkı beklemeden...çünkü, hiçbirinizin, ne OYUNA , ne de PARASINA , ihtiyacımız VAR.....

istedik ki, " KİMLERLE YOLA ÇIKILIR GÖRELİM".....

" ZAMANINDA BİZE KÜFREDENLER, ZAMANI GELİNCE YÜZÜMÜZE BAKAMASINLAR""".......

AN İTİBARI İLE, 20 BİN LİRAYA YAKIN PARA HARCADIK.......

GENEL KURUL İÇİNDE, HARCAYACAĞIZ......

HALEN BİZE KÜFREDİYOSUNUZ.......

" BİZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN HİSSE ALDIK, DİYOSUNUZ"

7. alın size istediğinizz CEVAP........

ne "GENEL KURUL, ne de İSTİNAF, TEMYİZ, diğer davalar için PARA HARCAMAYACAĞIZ".......

8. Ben demedim. Kimler dedi?
    Benim hisselerimin çoğu 2015 yılında alınma. Çoğu Cihan Sütşurup satışından.

Sayfa 142/469 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •