Sayfa 142/630 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by hasret03 Yazıyı Oku
    Bence bilançoya kadar 1.4 larda gezecek bilanço iyi gelir ise... 1.75 ama 3 aylık gibi olursa kaç...
    o riski alıp verirmi ,sanmıyorum,son iki ğündür cep to cep ğibi,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Bilancoya umut baglamayin.Bu deyyuzlar bubeklentiyi biliyo.Terse oynuyorlar zaten.Toplayamadiklari icin sıkı markaja devam edecekler

3. Bilanço filan beklentiniz olmasın bizim emektar emeğimizde.İhtiyacınız olmayan parayla beklentisiz gelinki onların sizden satarmı beklentisi oluşsun.(5 yıl 4 ay 4 günlük emkel yatırımcısı tecrübesi)Sahi bizim yatırım amaçlı gayrimenkulümüz bir ömür boyu yatacak heralde)Gerçi olsun yatsın karpuz gibi yata yata buyumesede değeri artar.

4. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

5. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

6. Teaiş ihalesi ile alakalı ilk çeyrek teslimat yapılıp faturalandırma yapılmadığı için bilançoda tiraci mallarda rekor kırıldı.İkinci çeyrekte bu mallar teslim edilirse o zaman bilançoya bakacağız.Ha bizim şirket bilanço uzmanı napar eder istediği malı alamadığı için bir oyun yapar diye düşünüyorum.Teslim eder son anda faturayı 9 aylığamı bırakır.Teslim eder geri iademi gösterir.O sebeple bir çok alternatifleri var.Çekirgeden daha çok zıplama yöntemleri mevcut.Barmekten gelen taksitlerden 6 aylık bilançoda 2*75.000 toplamda 150.000 avro kasaya girdiği kesin.Oda genel yönetim gideri olarak iç ediliyor zaten her 3 ayda.Yazacak şey çok ama bizim şirketi aynı zamanda borsada da tecrübe sahibi birileri yönetiyor gibi.Yatırım amaçlı gayrimenkul üzerinde ipotek kalkı burdan bi duman çıkacakmı Akyurt semalarına bekliyoruz bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Bilanço filan beklentiniz olmasın bizim emektar emeğimizde.İhtiyacınız olmayan parayla beklentisiz gelinki onların sizden satarmı beklentisi oluşsun.(5 yıl 4 ay 4 günlük emkel yatırımcısı tecrübesi)Sahi bizim yatırım amaçlı gayrimenkulümüz bir ömür boyu yatacak heralde)Gerçi olsun yatsın karpuz gibi yata yata buyumesede değeri artar.
    Noktasına kadar parmak bastim:oley:
    Okuduğunu bildiğimiz içinde lafimizi ortaya koyoz ister alır ister

8. Avro değerlendikçe her yıl kasaya giren barmek alacağı tl olarak artıyor.seneye kasaya 400 bin avro girecek.5 tl olsa avro 2 milyon para eder.Gel keyfim gel.

Sayfa 142/630 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •