Sayfa 142/346 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    sebebini çok merak ediyorum,,
    Bilançoyu soruyorsanız birkaç defa yazdım.

Birincisi bu sene ilaca zam az olduğu için stoktaki ilaçtan karı geçen sene kadar olmayacak. İkincisi Mart ayının bir kısmı ile Nisan ve Mayıs ayının tamamında ilaç satışlarında ciddi düşüş olacağını tahmin ediyorum.

Mesela burada Covid hastaları ilaç kullanmıyor mu diyenler var. Covid hastalarına Çin'den Sağlık Bakanlığı'nın getiriği ilaçlar veriliyor. Selec ile ilgisi yok. Dediğim gibi buradaki arkadaşlar kabul etmese de virüsten dolayı oluşan furyada bu kağıda çok giren olmuş. Ama Selec'in virüsten dolayı güçlenmesi gibi bir durum yok. Eskiden burda ayda yıl bir yorum yapılırdı şimdi çok kişi var.

2. Şu ekonomik konjekturde kasasında 1 milyar para olan şirkete iyi şeyler bulmaya çalışıyoruz.Baska firma olsa diğer kağıtlar gibi 10 TL yi çoktan geçmişti.Ustelik milyonlarca emekli ve orta yaşlı raporlu ilaç kullanıyor( ben dahil) üstelik raporlarda otomatik uzatıldı
    Yani ilaç satılıyor yine.Ama boşuna konuşuyor.Selcuk Ecza takmış kafayı Ecz.ilaca.onu takip ediyor.Birazda Ecz.ilac alalım bari😄

3. Sn Ebcim

Son günlerde selec birebir ecilc i takip ediyor. O nedenle selec e özgü bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Düşünüyorum mart ortasında karantina açıklandı. İlk çeyreğin altıda biri etkilendi. En kötü ne olabilir ki diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Buradaki bilgilendirici yazılara göre hareket ediyoruz.Ayrıca Selec formunda gerçekten çok düzeyli yazışmalar oluyor.Bu yüzden de çok dikkatli yazmaya çalışıyorum.Daha önce hisseyi bilanço ve varolan duruma göre değerlendirmiştik.Daima olumlu yazılar yazdım.Hatta yönetim dahil birçok kişiyle konuştum.Hep olumlu bilgiler aldım.Buraya da yazdım zaten.Fakat bir türlü toparlanamaması beni tedirgin etti.Buradaki arkadaşları da yanıltmak istemem.O yüzden bütün arkadaşların yeniden bir değerlendirme yapmasını tavsiye ederim...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sayın Endoplazmik, Selec' in bilançosunu ayrıntılı bir şekilde defalarca inceledim.Anladığım kadarıyla mükemmel bilanço idi.Ben açıkçası gözden kaçmış bir hisse zannetmiştim.Bu bilançoya göre bu fiyat hakikaten ucuz gelmişti bana.Fakat zaman içerisinde kağıt devamlı kıvranıyor.Çok kötü kağıtlar nerelere geldi.Bizimkisi resmen sürünüyor.Acaba bir yerlerde hata mı yapıyoruz diye düşünmeye başladım.Yoksa ilaç satışı özellikle hastaneler nedeniyle artışını sürdürüyor.Özellikle sıtma ve AİDS için kullanılan ilaçlar tedavi de kullanıyor.Yani burada sorun yok...Ama;şüphelenmeye başladım.Değerli arkadaşlar belki farklı görüşlerle belki yeni bir şeyler yazabilirler diye düşünüyorum...

5. ikinci yarı ilaç zammı için,rakamsal fikri olan varmıdır!kur etkilemiyor sanırım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. 200 sotok karı yazar sanırım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Haklısınız hakkaten bezdirdi. Bu kadar iskontolu şirketi de göz göre göre yukarı götürmüyorlar maalesef. Öyle yapsalar tüm muhasebeciler zengin olurdu. Adamların amacı kendimizden şüphe ettirip üç kuruşa sattırmak. Benzer durum uçan kaçan hisselerde de var. Acaba uzaya mı gidecek dedirtip, malı aldırana kadar yükseltiyorlar. En iyisi ekranı kapatmak, bazen diyorum acaba bilanço kötü gelse daha mı iyi olur.
     Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Sayın Endoplazmik, Selec' in bilançosunu ayrıntılı bir şekilde defalarca inceledim.Anladığım kadarıyla mükemmel bilanço idi.Ben açıkçası gözden kaçmış bir hisse zannetmiştim.Bu bilançoya göre bu fiyat hakikaten ucuz gelmişti bana.Fakat zaman içerisinde kağıt devamlı kıvranıyor.Çok kötü kağıtlar nerelere geldi.Bizimkisi resmen sürünüyor.Acaba bir yerlerde hata mı yapıyoruz diye düşünmeye başladım.Yoksa ilaç satışı özellikle hastaneler nedeniyle artışını sürdürüyor.Özellikle sıtma ve AİDS için kullanılan ilaçlar tedavi de kullanıyor.Yani burada sorun yok...Ama;şüphelenmeye başladım.Değerli arkadaşlar belki farklı görüşlerle belki yeni bir şeyler yazabilirler diye düşünüyorum...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Tahta sığ,balina girmeye kalksa nirvanaya gider,
    Incitmeden yâpamazlar,balinada sabır yoktur,
    Bekleyelim bakalım o kadar hastanenin yapıldığı dönemdemi dikkat cekmiyecek,yâda evden kimse çıkamıyoru mu bilançoda gösterecek.. y.t.degildir..

Sayfa 142/346 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •