Şeytan çarpmış gibi malı kaldırdı biri sonra aynı hızla 1.70 e kadar mal döşedi diğer grup.endeks dönmeden yapamadı bişeyler
Şeytan çarpmış gibi malı kaldırdı biri sonra aynı hızla 1.70 e kadar mal döşedi diğer grup.endeks dönmeden yapamadı bişeyler
Harekete başlasın 10 günde kağıdı 4 bile yaparlar endeks yatay olsun bu sürede o ayrı konu.Tahtayı anlık izleyenler görmüştür.Tahtada alımlar tek kademeye alım olarak yapılmıyor.Atıyorum direk 15000 adet alış giriliyor yukarı doğru kaç kademe çizerse artık...Marbaşın kemiksiz alımı süper,kapanışta veren de a1 dir muhtemelen yarın 1,85 den yerine koyar![]()
3 yılı askındır burdayım.devamlıda hısseyı takıp ederım...bgun kı marbas alımı ılk alım serbestten 106 bin kusur lot..sonra hısse beklemeye gectı kendılerını tartılar..kapanısa dogru a1 sahneye cıktı ve acıga satısla hısseyi dusurdu..1,74 karanık oda gırısı cıkıs 1,71...burda kı soru ısaretı ıns marbasdakı guclu bır eldır..hsseyı alır goturur..eger marbastakı bı delılık yapıp aldıysa ve devamı gelmez ıse tahta kıtlenır hatta duser..tek b gercek var..hısse 2 yılı askın suredır taban olusumu yapıyor.baskılanıyor..artık zıncırlerını kırması lazım..
"""Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""
Diyorum ki yenı ıs anlaşmaları gelirse ikinci bir orge neden olmasın taktik ve teknik olarak aynı kategorideler. Mal dıpteyken alınır.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Sanelin piyAsa değerinin Galatasaray kalecisi Musleranın 1 yıllık maaşına denk olması trajikomik...
Batta kurtulak Sanel en azindan beklentimiz kalmaz
gecen gun alan marbas fıs cıktı 150 bın kusur lotu marbas almamıs..marbasdaı oyucu a1 den yaptıgı acıgı kapatmıs..kalan 93 bın 182 lotu da ınfo yatırıma virmanlams
1 yıl önce Aksakallı dede güzel bir iş yapıp rüyama girip Beyaz araba al dese başka bir tüyo istemezdim.![]()
Yer İmleri