Sayfa 142/356 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 2845 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: TRGYO - Torunlar GYO A.Ş.

1. Satış miktarı azalmaya başladı hepsini satacağını sanmıyorum 1 Ekim’den sonra hareketli seanslar görebiliriz krediyede açılınca satacaksada hepsini çabucak alırlar bir plan işliyor gibi

2.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    Satış miktarı azalmaya başladı hepsini satacağını sanmıyorum 1 Ekim’den sonra hareketli seanslar görebiliriz krediyede açılınca satacaksada hepsini çabucak alırlar bir plan işliyor gibi
    Daha ne kadar satilacak mal oldgu onmeli degil, 3.ceyrek bilancosu iyi cikarsa alirlar bir gunde o mali dert etmeyin..

Diger olumlu sey ise 1.79 altina da verdikleri olmadi son donemde…

Burada pozisyon acmanin zamani onemli ornegin ben, aliyorum biriktiriyorum, faize de dovize de gitmiyorum, yapima uygun degil diyelim..
    Lakin diger yatirimcilar icin, ornegin bir yil daha 1.79-2.00 arasi gider gelir diye dusunuyorsa, hamallik yapmaya gerek yok gozuyle bakarlar, hergun mal tasi, adam faizini alsin 1 yil sonra tekrar senin maliyetinden alsin, bilmem anlatabiliyormuyum.
    3.ceyrek umut vermez ise konut satis verileri, Guven endeksi ekim sonu datalari iyi gelmez ise, ortalik flu ise, tasimaya gerek de olmayabilir, baska yerlerde alsat, faiz al aylar sonra ayni fiyattan bunu yerine koy durumu..

Benim pozisyonlanma nedenim temel beklentiler hosuma gitti, masa sandalye degil, riskler cok net ve seffaf, Tl nin bir sure daha kuvvetli olma olasiligi ve 3. ceyrek sonuclarinda bir toparlama beklemem.. Bunundan emin olmak isteyenler kasimin ilk haftasi 2 lerden alacaklar 2.50 lere cakmak icin,yada almayacaklar biz ise 1.80 lerden mallanip daha fazla risk alacagiz bir %10 hada fazla yapmak icin, bu kadar basit …
    olarak
    12 Kasim gibi Bilanco gelir, o doneme kadar, ilk haftaya sali usd ve euro iyi yerden kapatsin, ikinicisi bu kasimn ortasina kadar sursun, arada ekim konut verileri, 500k trl ustunde konutlara %1 alti faiz vs destekleyen haberler, tadindan yenmez.. kasim bilanco tirt gelirse ki gelebilir o zaman senaryo baska olur

sistematik ve sistematik olmayan onlarca risk var.. bol kazanc = bol risk = bol zarar bu kadar net

Oyuzden adamin elindeki satisi cok iplemiyorum, tabii iceriden bir insider olmadigini varsayiyoruz… Var midir ? iste kafada ki soru bu mal patronlarin mi, gercekten bir fonun mu gibi gibi

bunun disinda teknik analizi ve stop loss yada stop gain noktalarinizi belirlemenizde fayda var, on yil bunu unuturum diyorsaniz baska, lakin hergun burada yazip cizildigine gore hic kise uzun hatta orta vade yatirimci degil, gerci parada orada, orta uzun bakmali da olmuyor iste..

3.  Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    Daha ne kadar satilacak mal oldgu onmeli degil, 3.ceyrek bilancosu iyi cikarsa alirlar bir gunde o mali dert etmeyin..

Diger olumlu sey ise 1.79 altina da verdikleri olmadi son donemde…

Burada pozisyon acmanin zamani onemli ornegin ben, aliyorum biriktiriyorum, faize de dovize de gitmiyorum, yapima uygun degil diyelim..
    Lakin diger yatirimcilar icin, ornegin bir yil daha 1.79-2.00 arasi gider gelir diye dusunuyorsa, hamallik yapmaya gerek yok gozuyle bakarlar, hergun mal tasi, adam faizini alsin 1 yil sonra tekrar senin maliyetinden alsin, bilmem anlatabiliyormuyum.
    3.ceyrek umut vermez ise konut satis verileri, Guven endeksi ekim sonu datalari iyi gelmez ise, ortalik flu ise, tasimaya gerek de olmayabilir, baska yerlerde alsat, faiz al aylar sonra ayni fiyattan bunu yerine koy durumu..

Benim pozisyonlanma nedenim temel beklentiler hosuma gitti, masa sandalye degil, riskler cok net ve seffaf, Tl nin bir sure daha kuvvetli olma olasiligi ve 3. ceyrek sonuclarinda bir toparlama beklemem.. Bunundan emin olmak isteyenler kasimin ilk haftasi 2 lerden alacaklar 2.50 lere cakmak icin,yada almayacaklar biz ise 1.80 lerden mallanip daha fazla risk alacagiz bir %10 hada fazla yapmak icin, bu kadar basit …
    olarak
    12 Kasim gibi Bilanco gelir, o doneme kadar, ilk haftaya sali usd ve euro iyi yerden kapatsin, ikinicisi bu kasimn ortasina kadar sursun, arada ekim konut verileri, 500k trl ustunde konutlara %1 alti faiz vs destekleyen haberler, tadindan yenmez.. kasim bilanco tirt gelirse ki gelebilir o zaman senaryo baska olur

sistematik ve sistematik olmayan onlarca risk var.. bol kazanc = bol risk = bol zarar bu kadar net

Oyuzden adamin elindeki satisi cok iplemiyorum, tabii iceriden bir insider olmadigini varsayiyoruz… Var midir ? iste kafada ki soru bu mal patronlarin mi, gercekten bir fonun mu gibi gibi

bunun disinda teknik analizi ve stop loss yada stop gain noktalarinizi belirlemenizde fayda var, on yil bunu unuturum diyorsaniz baska, lakin hergun burada yazip cizildigine gore hic kise uzun hatta orta vade yatirimci degil, gerci parada orada, orta uzun bakmali da olmuyor iste..
    hocam söyledikleriniz çok doğru lakin patron mal çıkma niyetinde olsa ortada fazla malda olduğunu sanmıyorum makyajlı bir 9 aylık bilanço birkaç haber gazıyla çok rahat yukarı çekerlerdi bu hisse normalde emlak gyo ekürisi emlağın yükseldiği bir ortamda aynı PDDD ne gelmesi normal karşılanır ve alıcı gelirdi neticede bu fon satıyorsa sattığınıda alan oyuncu ve oyuncular var demekki ky olmadığına göre durum bu olmalı bu oyuncular patronla anlaşmış olabilir ve bence kısa vadeli vurgun peşinde değil İMKB 100 ardından IMKB 30 endeksi hedefleniyor olabilir bu hisseninde PDDD nin emlak ve halk gyo ile eşitlenmesi kaçınılmaz bol kazançlar herkese

4. Bu gün İstanbul'da yaşadığımız deprem dolayısıyla herkese geçmiş olsun diyorum.

Deprem gerçeği ile bir kez daha kaliteli modern yapılara ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı.

Bu gereksinim ile birlikte Gayrimenkul şirketlerinin elindeki konutların hızla tükeneceğini düşünüyorum.

5. depremin kendi başına tehlike yaratmadığı, yaşadığımız binaların sağlam yapılması gerektiği ortada.

6. Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Bugünkü mönüde yine Kairos var galiba.
    Fonun malları bitmeden biz biteriz herhalde, endeks 103 bin oldu 1.80 de hala satış yapıyor. Bütün Türkiye senin olsa ne yazar torunum, bütün malı 1,80 den yani dörtte bir fiyatından almak için anlaşmışsın herhalde, endeks 150 bin bile olsa boş.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Fon malın tümünü satacaksa ve hergün 1 milyon satarsa sn.Gva74'ün hesabıyla 35 işlem gününde ancak biter.
    Tabii bazı günler az veya fazla olabilir, o zaman zamanlama artabilir veya azalabilir.
    Bu dönem TRGYO bizim için bir müddet daha ölü yatırım olarak durucak lakin zamanı gelince fazlasıyla geri alırız diye umut ediyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 142/356 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •