Sen bu işi bir daha gözden geçir burası vakko nun topiği sen burayı galiba karıştırdın[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]🤣🤣🤣🤣🤣🤣[emoji2][emoji2][emoji2][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle beklentili kağıtlarda, her türlü harekete hazırlıklı olmak gerekir. Zira piyasanın tüm çakalları tahtaya üşüşür, ki son 1 haftadır zaten üşüşmüş durumdalar. Bundan sonra kağıdın gün içi hareketleri aşağı ve yukarı sert olacaktır. Mal almak ve vermek için her şeyi yapacaklardır. Mühim olan hedefe kitlenmek ve gün içi oyuna becerebilirsen katılmaktır.
Banvitte satış haberinden bir iki hafta öncesince 6,50 den 5 liraya taban yapmışlar ve ertesi gün 4,80 gösterip, 8e kadar duraksız hareket olmuştu. Demem o ki dünkü hareketler normal ve benzerleri de olacaktır. Becerebiliyorsan yukardan ver aşağıdan al, aşağıdan al yukarıdan ver. Yok becermiyorum dersen, hedefine kadar bekle.
Dünkü haberi mal çıkmak için kullandılar falan hikaye, dün isteseler çok rahat 3,94 habersiz yapıp mal boşaltırlardı.
Katılıyorum çoğuna yazdıklarınızın....Dün ben sanslıydim ve fırsatı degerlendirdim...Buna benzer hareketleri yaşatacagı da aşikâr...Degerlendirebilirsek tekrar ne âlâ...Ama kısa surede olan bu hareketler bir grup icin mal çakma fırsatıdır dün olduğu gibi...Bu da surekli takip edemeyen ky icin sıkıntıdır...Demek istedigim bu...Yetkili agizdan acıklama gelsin...Yukarı gidecekse öyle gitsin ...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dıyelım baskı sonucu hısseyı sattınız tam ve o sırada sırket haberın dogrulugu ıle ılgılı kap a haber yollarsa o an hısse fıatı nereye gıder? Dunku yukselış sonrası aşagı verıs acıga satanların avlanması mıydı acaba? Bu hafta Sırketten acıklama ıstenmez mı? Haberın akıbetı ıle ılgılı olarak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sirket zaten satis ortalik dahil yetki verdigini agistos 2017 de imkbye bildirmis.net biriyle anlasmadan haber gondermezler.zaten her gorusmeye acik.su anki soylenti.haliyle satilan bir yere talipler cikar.onemli olan satilirsa rakami.haberdede belirtmis son yilda alici ile satici arasinda ucurum var.hicbir satis gerceklesmedi.burdada boyle diye.adam 250 milyon euro ister alicilar 100 milyon 150 milyon euro verir.zaten gercekte yuksek fiyattan alici olsa veya o fiyatlari etse hayatta bu fiyatlarda tutmazlar.coktan 5 yaklasirdi hisse.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri