Verin gazi.Satmaya niyeti yokmus.Olsa coktan 2.00 lere gelirmis.Devam devam.2.90 dan 2.30 a getirmis.Galip in adamlari gaza devam
Y.t.d
Güzel kardeşim bu benim fikrim. Kağıt yükselir, 3.11 den 2.30 a gelmiş, biraz ucuzlamis, burdan bir tepki verir diyorum. Böyle diyince galipin adami mi oluyorum. Yapmayın Allah aşkına. Sen düşeceğine inanıyorsan ki haklı olabilirsin o zaman alma. Yukselir diyen herkes o zaman galibin adamı... Cok komik... Emin olmadan insanlara iftira atmayın lütfen...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün aranıza katıldım kısa süreliğine
Herkese bol kazançlar dilerim
Sayın scarface sizi tuclkten biliyorum. Grafik ve teknik üzerinden tahmin yolunua gidiyorsunuz. Vangd ya geldiginize göre teknik al sinyali verdi sanırım. Nasıl görüyorsunuz kağıdı teknik olarak. Ben de bugün 2.30 dan biraz daha aldim. Kısa vadede tepki bekliyorum...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satacaklar satardı zaten utkual ....yorma kendini biz aşağıya biraz çekse biraz fullesek hesabı yapıyoruz.....
Merhaba Sn 44sahap
Dediğiniz gibi kendimce teknik yorumlar ile hissede poz.açıyorum
Vangd seçmemin 3 sebebi var
Birincisi günlük grafikte kanalın iyice daralmış olması. Burda 2.34 üstü kapanış yukarı kırılma yapacaktır diye bekliyorum
İkincisi 2.29,2.30 değerlerini dip olarak yorumluyorum, burdan hisseye girmek mantıklı geldi
Üçüncüsü de hissede henüz onayı alınmamış ikili dip görüyorum. 1. Maddedeki kapanış ile bu formasyonun çalışıp ilk tepe olan 2.87 ye bir hareket yapacağını düşünerek bu hedef ile buradayım.
O noktada çıkacağım, tabi başka iyi bir teknik nokta görürsem stratejim değişebilir
Sanırım bunların kişisel yorum olduğunu yatırım tavsiyesi içermeyeceğini söylemeye gerek yok.
Saygılar
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri