Sayfa 142/1001 ÝlkÝlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 1,129 - 1,136 arasý.

Konu: Viop - XXIV

1. Ben longa döndüm dýþarýsý çok iyi

Alýntý Originally Posted by þahit Yazýyý Oku
    zen bilin.
    global için gusmukçu diyorlardý.
    bakalým guscak mý.
    short maliyet kaç senin dostum.

globale bakma onlara kalsak bist þimdi yeni zirvelerdeydi. o kadar keriz deðil

*global yatýrým mý? diyon anlamadým

3. Bloomberg’de yer alan bir haberde Halkbank’a verilecek cezanýn US$1-2 milyar aralýðýnda olabileceði belirtildi. Habere göre bankanýn Ýran’a yaptýðý para transfer miktarý US$20 milyar olsa da Amerikan Finansal sistemi üzerinden yapýlan transfer sadece bir milyar dolar düzeyinde kalmýþ durumda. Verilecek en yüksek ceza söz konusu 1 milyar dolarýn iki katý olduðu için bankanýn karþýlaþabileceði maksimum ceza US$2 milyar olarak deðerlendiriliyor. Ancak elbette uzlaþýyla bu rakamýn çok daha altý bir seviye de bir ceza da çýkabilir. Söz konusu haberle ilgili hem Amerikan hem de Türk tarafýndan herhangi bir doðrulama veya yorum gelmediðini hatýrlatalým. Haber doðru çýkarsa özellikle uzlaþýnýn olabileceði bir ortamda Halkbank için olumlu olabileceðini düþünüyoruz.

4. bu nasýl bir baskýdýr yaf... dünya coþmuþ gidiyor bizim leþ borsa hala sürünüyor.
    lan al biraz adam gibi. çalkalaya çalkalaya bi hal oldun þerrefsiz pala..

Alýntý Originally Posted by akcay Yazýyý Oku
    Bloomberg’de yer alan bir haberde Halkbank’a verilecek cezanýn US$1-2 milyar aralýðýnda olabileceði belirtildi. Habere göre bankanýn Ýran’a yaptýðý para transfer miktarý US$20 milyar olsa da Amerikan Finansal sistemi üzerinden yapýlan transfer sadece bir milyar dolar düzeyinde kalmýþ durumda. Verilecek en yüksek ceza söz konusu 1 milyar dolarýn iki katý olduðu için bankanýn karþýlaþabileceði maksimum ceza US$2 milyar olarak deðerlendiriliyor. Ancak elbette uzlaþýyla bu rakamýn çok daha altý bir seviye de bir ceza da çýkabilir. Söz konusu haberle ilgili hem Amerikan hem de Türk tarafýndan herhangi bir doðrulama veya yorum gelmediðini hatýrlatalým. Haber doðru çýkarsa özellikle uzlaþýnýn olabileceði bir ortamda Halkbank için olumlu olabileceðini düþünüyoruz.
    haberi kimden almýþlar.

YETKÝLÝ den mi? ne saçma iþtir ya.

habere bak doðmamýþ çocuða don biçiyorlar.

müðe abla

6. Karanlýk odada alýp sabah satmak en karlý iþ gibi.
    Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."

o yetkili her kimde uzun zamandýr ütüyom onu

adam resmen benim poza göre açýklama yapýyo

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ÝSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ne kadar kolay söylemiþ...2 milyar dolar...ne kadar az para...15 milyar TL eder yaklaþýk...
    ÜYELÝK : KASIM 2006

Sayfa 142/1001 ÝlkÝlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •