Gitmesine gidecek de millet yumurtanın kapıya dayanmasını bekliyor..ky ise hisse ancak tavan tavan gittiğinde gelir..daha vakit var ..hissenin iyi ene toplanması gerekiyor..ama hissedeki hareket dalga boyunun yüksek olması agresifligi de isaret ediyor..olumlu endekste sert tepkiler vermesini bekliyorum ..
25 lerden 36 ya ve yine 36 dan 26.50 ye olan dalga boyları çok büyük...dolayısı ile tecrübelerim bu hissede toplamanın giderek güçlendiğini ve olası hareketlerinin sert olacağını söylüyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Eskiden kademelerde 30_50 bin lotlar vardı..son günlerde derinlik paylaşan arkadaşlara baktığımızda artık kademelerde 3_5 bin lotlarin olduğunu görüyoruz..zaten dün kapanışta 240 bin lot alan biri hisseyi yüzde 3 ziplatti..buda toplamanın gittikçe olgunlaşmaya başladığını olası sert hareketler yapmak için zemini uygun hale getirdigini gösteriyor...
Bu güzel beklentiler şartlar uygun olduğunda fazlası ile değer göreceğine inanıyorum..bir gün gelecek satanlar yerine koyamayacak..
Sürekli söylüyordum bir kez daha tekrarlayayim Kocaer kar marjı yüksek bir sanayii şirketine, kaliteli ve güçlü bir enerji şirketine ve büyük bir ihtimalle tarım ve gıda şirketine evriliyor..
Kocaerin şirket sözleşmesinde yaptığı degisiklikleri de gözden kacirmamak lazım....ileride değişikliği yaptığı yeni sektorlere de girecek...tabi önce yukarıda saydığım beklentileri gerçekleştikten sonra...
O yüzden de bu hisseyi kendime kumbara hissesi olarak seçtim...uzun vadeli biriktirmeye layıktır..
20'li fiyatlara artık adios demen lazım tahtacı, bu kadar bonkör davranma yoksa iş açarsın başına, 30 üstü çalıştır yeni maliyetleri.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
https://www.tradingview.com/x/6oAZBcVo/
günlük
bakalım kırmış olduğu yükselen tirendemi dönemcek yokda düşüşe onaymı alacak.
bir tarafta şöyle diyebilir"acaba düşen tirend üzerinde kalabilecekmi.geri gelip düşen tirendden onaymı isteyecek"
ben diyorumki"yükselen kısa vadeli tirend kırılmıştır.altında kapanışlarda yapmıştır.
ama bu düşüşün gerçek olup olmadığı yükselen tirende dönüp dönmemesine bağlı
yada bu çıkışın tepki olup olmadığı yükselen tirende dönüp dönmemesine bağlıdır
tabi bence ve onuda izleyerek göreceğiz.
ve tabi sadewce teknik açıdan bakışım bu yöndedir
Son düzenleme : Turquaz; 24-10-2023 saat: 12:21.
https://www.tradingview.com/x/AjXteDcV/
endeks
saatlik
kırmızı düşen tirende kadar çıkışımız normal.buranın kırılıp kırılmaması kısada yönümüzü belirler.
yatay çizgiler kısada direnç olabilecek yerler.ama ana direnç 8.000 psikolojik sınır ve düşen tirenddir bana göre
bazı arkadaşlar düşen tirendi bir alttaki tepeden çekip düşen kırılmış diyebilir.
ama bana göre doğrusu bu.
teknik analiz böyle birşey.çizene göre bakış açısına göre değişim gösterebiliyor
ama önemli olan oyuncunun bakış açısıdır.
onuda ancak oyun kurucu şahıs bilebilir
tabi bence.
bir iki gün önce kocaer yatırımcı ilişkilerine attığım e mailin cevabı gelmiş...paylaşmak istiyorum...
Sayın Yatırımcımız,
Mesajınız için teşekkür ederiz. Sınırda karbon vergisi uygulaması 2026 Ocak ayı itibariyle başlayacak olup 2023 Ekim itibariyle karbon emisyonunu hesaplama ve raporlama yükümlülüğü başlamıştır. Biz ağırlıklı olarak ihracat yapan bir firma olarak SKDM uyum çalışmalarını uzun bir süredir yürütüyoruz, ulusal ve uluslararası mevzuatı yakından takip ediyor, hesaplamalarımızı yapıyoruz.
Sizin de belirttiğiniz gibi çatı üzeri GES yatırımımız ile elektrik enerjisi tüketiminin %30 ve üzerini yenilenebilir kaynaklardan karşılayarak karbon emisyonunu azaltmaktayız. JES yatırımımız ile ilgili olarak bölgedeki fizibilite çalışmalarımız devam ediyor, bu sabah açıkladığımız gibi kuyuların açılması ile ilgili olarak yatırım teşvik belgesi de aldık. Yatırımın tamamlanmasının ardından, nihai hedefimiz enerji tüketimimizin tamamını iç kaynaklardan karşılamak, ihtiyacımızdan fazla elektrik üretilmesi durumunda satıyor hale gelmektir. Toplam üretim kapasitemiz tüm fizibilite çalışmalarımız bittikten sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Karbon emisyonu konusunda attığımız tüm adımlar, almış olduğumuz sertifikalarla ilgili detaylı bilgilere web sitemizden ulaşabileceğiniz Sürdürülebilirlik Raporu'muzda bulabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Kocaer Çelik Yatırımcı İlişkileri
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri