Sayfa 1425/2310 İlkİlk ... 425925132513751415142314241425142614271435147515251925 ... SonSon
Arama sonucu : 18476 madde; 11,393 - 11,400 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Devlet kendisini hiç bir yerde hissettiremez oldu. Kafasına göre fiyat her yerde.
    Devlet en maliyetsiz yerde, trafikte kendini belli etsin.
    Yan ürün olarak bolca ceza toplar.
    Hem belediyeler, hem de maliye iyi bir geçici gelire kavuşur..
    4 sene önce öyle cezalar yedim ki, astronomik cezalar.
    Binali Yildirim'in talimatiyla bir bolumu silinmisti.
    Kendim sikayet etmeyi beceremedim, avukat gonderdim.
    Fotograflarla getirip onume koydular. Dronlarin cektigi fotolar ve trafik ihlalleri vardi.
    Hala kabul etmiyorum. Hatirlamiyorum ki. Trafik ihlallerinin hicbirini hatirlamiyorum.
    Sonunda sag kaldigima sukrettim ve tumofili sattim.
    "Artik tumofil kullanirsan, tez zamanda canindan olursun" dediydim kendi kendime.
    Tumofilin degeri feci artmis olsada hic pisman degilim.
    Cezalar yeterli abi.
    Istanbulda yollar yetersiz.
    @erefefik

2. Kağithane'de yaralanan polis sehit olmuş. Allah rahmet eylesin.
    @erefefik

3. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    📌 Tatil için Yunan adalarına tekneyle giden Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı kaza geçirdi.

Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın da durumunun ağır olduğu belirtildi!

Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Sabancı çifti, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre doktorlar, Ali Sabancı'nın durumunun stabil olduğunu, dalağının alındığını, kaza sırasında yüzünden de ağır darbeler aldığını belirtti.
    @erefefik

4. Japonya'da ayda 207 saat fazla mesai yapan 26 yaşındaki doktor intihar etti.
    Yoshi
    @YoshiEnomoto_
    ·
    15s
    Maalesef doğru haber. 3 aydır hiç tatil alamamış. Her gün 14-15 saat çalışmış. Japonya bu konuda çok sıkıntılı.
    @erefefik

5. https://twitter.com/haskologlu/statu...52977083420962

ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    Konya'da gerçekleştiği belirtilen Adana plakalı araçların da olduğu Suriyeli aşiretler arası pompalı silahlı çatışma çıktı.
    Linkte video var
    @erefefik

6. Türkiye'ye son 4-5 yıldır çok kıyak geçildi. Bugün dünyanın hiçbir ülkesinde, bizdeki ponzi finansal yapı yok. Mesela Arjantin, Imf ile anlaştı, ekonomik verilerini bir tarafa bırakalım, marketler yağmalanıyor. Faiz arttırmakla enflasyon falan düşüremediler.
    Diğer dünya ülkeleri, Imf'e başvurup, pazarlığa oturduklarında, Türkiye'yi örnek gösterip, ''Türkiye'nin ayrıcalığı nedir'' diye soruyor olmalılar.
    Yani mevcut düzen sürdürülecekse, Türkiye finansal krize girmeli.
    Bunu diğer gelişmekte olan ülkelere, olduğundan çok daha feci gösterecekler. Böylece oyun devam ettirilecek.
    Bunu yapıyorlar, mesela; Hindistan uzay aracının, aya inişinin animasyon olması gibi.
    Mevcut durumdan zarar görmeden çıkmak mümkün değil. Kriz olacak ama kaos olmayacak.
    Bu coğrafyada kaosa izin vermezler.
    Yarın Meral Abacığın konuşması önemli.
    26 Ağustosu işaret edip, çok önemli açıklama olacağını söyleyip, ''Chp ile ittifaka devam edeceğim'' diyeceğini sanmıyorum.
    @erefefik

7. @erefefik

8. Malik Ejder
    @malikejder47
    Çanakkale'de günlerce ormanlar yanarken CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın yurt dışında tatilde olduğu ortaya çıktı.

🔺Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay ise Ülgür Gökhan'ın nerede olduğunu bilmediğini söyledi

"Şehirde olup olmadığını bilmiyorum. Bunu kendisine sormanız daha doğru olacaktır. Şuan vekaleten yerine ben bakıyorum. Yaşadığımız yangın ortada. Savaştan farkı yok. Ciğerimiz yanıyor, başkanın nerede olduğunu bilmiyorum" dedi.
    @erefefik

Sayfa 1425/2310 İlkİlk ... 425925132513751415142314241425142614271435147515251925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •