Aranýza yeni katýldým ilk ekz aldým toas. Belki ayaðým uðurlu gelir. (Alýþ;22.60)
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aranýza yeni katýldým ilk ekz aldým toas. Belki ayaðým uðurlu gelir. (Alýþ;22.60)
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Turkiye'de yollardaki arabalarýn yaridan fazlasý ithal araba, elin volkswageni, audi, mercedes, peugeot, honda, suziki vs. Hepsi burada.
Artýk onlarý almak daha zor olacak. Ister istemez yerli araba cazip olacak. Tofaþa yarar.
SM-T350 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ford artý yüzde 14 oldu. Ne olduysa artýk.
SM-T350 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
bugunku hareketle elýmde artýk nerdeyse hýc ford kalmadý, hemen hemen tamamen toasoya dondum...
hayýrlýsý bakalým... hesabýma gore ford burda yerýnde saysa toasonun %50 artmasý lazým ký rasyolar yerýne otursun...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yaptýðýnýz hesabýnýzdaki rasyolarý burada paylaþabilir misiniz? Ben, biraz da araþtýrma raporlarýndan da esinlenerek kabaca 30 lira gibi bir fiyatlarda görüyüorum TOASO'yu.
Sert ve ölçüsüz kur artýþý beklenmedik bir durum yarattý, yoksa son çeyrekte satýþlarda daha kuuvetli bir hareketlenme olabilirdi.
Ýþin diðr tarafý, Yüksek kur eninde sonunda fiyatlara yansýyacak, faizler de yükselecek saikiyle ve yýl sonu etkisiyle, ticari araçlarda satýþlar canlanabilir. Bu da TOASO'yu çok uzun olmayan bir gelecekte 30'lara yaklaþtýrabilir.
Söylediklerim yoruma açýk. Farklý ama tutarlý ve temeli saðlam fikirleri olaný dinlemek isterim.
Bol kazançlar dilerim herkese..
çok detaya girmeden... froto/toaso fiyat oranýnýn 2 civarýnda olmasý lazým... geçmiþ yýl ortalamalarý olsun þu anki f/k'lar olsun bana gösterdiði bu....
ben illa toaso 30- 35 olmalý da demiyorum ama froto 70 görürken toaso 22'de görece çok ucuz kalýyor... bu makas kapanýr orta vadede...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Mantýklý bir yaklaþým tofaþýn daha iyi olmamasýnda bence ürünlerin çokta baþarýlý olmamasý neden oluyor. Ürünler kötü demiyorum ama gözde kamaþtýrmýyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri