Sayın Azizoğlu sizinle aynı fikirdeyim
Mondi onaylamadan kuş uçmuyor, 'patronun umrunda değil' değil, fazla umrunda olduğu için bugün bu hallerdeyiz.
Geçen sene 2 tlden yaptığı alımlar battı heralde o bile pahalı geldi ölücülere, dediler bu sene dolarda olmuş 6 lira en iyisi 20centten alalım, 20 centten kendi hisselerini bana satsın varımı yoğumu satıp alacağım.
Ytd.
yılsonunda 200 sermayeye 75 kar getirmiş ve özsermayesi artıda olan ve döviz yukumlulukleri pozitif olan bir kağıda ağababası gelsin 2.72 den 1.33e bu şekilde düşüremez.burada bir bit yeniği anlaşma birşeyler var .oyun buyük...yt.d.
yıllarca aksatmadan mondinin eline geçene kadar 10 yıl boyunca temettü bedelsiz veren şirket AVUSTURYALILARIN eline geçtikten sonra 13 yıl boyunca 1 krs temettü vermiyor sa .spk maliye borsa ve her kimse buna sessiz kalıyorsa söylenecek birşey yok....gelen haberlerin zamanlaması herşey ofsayt....y.t.d.
Kye dahada mallanınca yapılan kaara göre çıkmasını beklerken.....çakallar ve uşaklar satmazsanız mikerim ha deyip aşşağı bilinçli olarak bastılar diye düşünüyorum....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!
Şöyle bir düşündüm bu çakalların yaptıklarını..🤔
Mondi hariç bakarsak lotlara...Dolaşımda ortalama 41 milyon civarı hisse var....
Bunun 20 veyahut 25 milyonda ilk 5 babaların %95 mondinin diye tahmin etmekteyim...
Geriye ortalama 20 milyon lot kalıyor dersek ve bununda kemik kye yatırmcısı yaklaşık 10 milyon düşünmekteyim ve yeni gelen 1.80 tl üstü 2.71 tl arası yeni kye 5 milyon lot tahmin etmekteyim...geriye ortalama lot 5 milyonda mondinin çakalları ve uşaklarında tahtayı yönlendiren paslaşan 3 kağatçılara kalıyor...
Yani Mondinin amacı belli toplayabildiği kadar toplamak yıllardır yaptığı böyle....!!!
İyide be kardeşim madem Peki niye bu fiyatlardan almıyorlar sorusuna gelirsek eğer...
Şimdi kimin malını alacak kemik kye satmaz bu fiyattan zaten döviz bazında her halukarda maliyet çok yüksek zararda satmaz...!!!
2.71 tl altı maliyetle alan yeni kye yatırımcısı Saatmayacağına göre çoğu....
Yani geriye kalıyor çakalların uşakların elindeki lotlar ortalama 5 milyon ve açıktan satışlar...!!!
Bu baskı hacimsiz düşüşün saçma sapan takasların birbirlerine paslaşmalarının Bu yüzden olduğunu düşünmekteyim....!!
Ağacı sallayıp Düşeni de affetmiyorlar Alıyorlar tabiki...ve bu lotlar mondinin hesabına geçmek için bekleyen lotlar olacaktır.....!!!
Yapılanlar hep düzmece farkında herkes olağan üstü genel kurulda yapılan kararlar kendi işlerine göre alınan kararlardır....her sene yapılan bilanço ve giderler vb..,saçma sapan kararlar her sene aynı senaryo.....
Şirketin gerçek değerini bulmasını istemiyorlar...!!!!
Geriye tek şey kalıyor mondinin insafına kaldık Avusturyalıdan insaf beklemekde ölüden şey istemeye benzer....
Herkesin gönlünce olması dileklerimle...🙏🙏
Buradaki yazdıklarım sadece benim şahsi düşüncelerim olup birbirimizi aydınlatmak adına yazdıklarımdır.....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!!
Yer İmleri