Sayfa 143/466 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nokta atışı Yazıyı Oku
    28 şubat 2019 ile 22 mayıs 2019 tarihleri arasında işlem yapanlar ve şirketin peşpeşe gönderdiği olumsuz haberlerle bir operasyon düzenlenmiş, bu kısa sürede yapılan işlemler kimler tarafından gerçekleştirilmiş ise sorumluları onlardır. Bence anlayamadığımız programlı bir şekilde operasyona maruz kalmışızdır. Tabiki herkesin zararı olmuştur.

Bütün destekleri takır takır kırmış stoplosları tekrar tekrar çalıştırmıştır.
    Bu operasyona hiç bir yatırımcı dayanamaz.
    şimdi diyorlar ki bu kağıda güven olmaz.
    Trade kağıdı olmuştur.
    Peki ortalama 2,20 maliyetli ky. Nereden alıp satacak ki trade midir nedir onu yapsın.
    Yani ort. 2,20 den al. 1.30 lardan al-sat. Oh gel keyfim gel.
    şimdi kim satacak 1.30 lardn ve 2,20 olan ortalama maliyeti zararını çıkaracak.

Hepimize geçmiş olsun. Tabiki şikayet edelim. Hakkımızı savunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ytd.
    nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum ama bu tarihler arasında dolandırıldım.

2. Sayın Azizoğlu sizinle aynı fikirdeyim

Alıntı Originally Posted by azizoglu Yazıyı Oku
    bunlar satarken acımasız alırken son derece yavastır ,,, bence bu operasyon patron operasyonu değil ,,patronun bu işi yapması cok zor ,,, blok malın gelmeyecegını bıldıgı ıcın rahat rahat at koşturuyor ,, burdakı arkadasları kurtaracak olan sey patronun mal almasıdır mal aldı mı ususurler :-)))
    Haklısın arkadaşım çoğu yönden...fakat patronun uşaklarıdır onlardan emir gelmeden hiçbir şey olmaz...

4. Mondi onaylamadan kuş uçmuyor, 'patronun umrunda değil' değil, fazla umrunda olduğu için bugün bu hallerdeyiz.
    Geçen sene 2 tlden yaptığı alımlar battı heralde o bile pahalı geldi ölücülere, dediler bu sene dolarda olmuş 6 lira en iyisi 20centten alalım, 20 centten kendi hisselerini bana satsın varımı yoğumu satıp alacağım.
    Ytd.

5. yılsonunda 200 sermayeye 75 kar getirmiş ve özsermayesi artıda olan ve döviz yukumlulukleri pozitif olan bir kağıda ağababası gelsin 2.72 den 1.33e bu şekilde düşüremez.burada bir bit yeniği anlaşma birşeyler var .oyun buyük...yt.d.

6. yıllarca aksatmadan mondinin eline geçene kadar 10 yıl boyunca temettü bedelsiz veren şirket AVUSTURYALILARIN eline geçtikten sonra 13 yıl boyunca 1 krs temettü vermiyor sa .spk maliye borsa ve her kimse buna sessiz kalıyorsa söylenecek birşey yok....gelen haberlerin zamanlaması herşey ofsayt....y.t.d.

Kye dahada mallanınca yapılan kaara göre çıkmasını beklerken.....çakallar ve uşaklar satmazsanız mikerim ha deyip aşşağı bilinçli olarak bastılar diye düşünüyorum....

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!

Şöyle bir düşündüm bu çakalların yaptıklarını..🤔

Mondi hariç bakarsak lotlara...Dolaşımda ortalama 41 milyon civarı hisse var....
    Bunun 20 veyahut 25 milyonda ilk 5 babaların %95 mondinin diye tahmin etmekteyim...
    Geriye ortalama 20 milyon lot kalıyor dersek ve bununda kemik kye yatırmcısı yaklaşık 10 milyon düşünmekteyim ve yeni gelen 1.80 tl üstü 2.71 tl arası yeni kye 5 milyon lot tahmin etmekteyim...geriye ortalama lot 5 milyonda mondinin çakalları ve uşaklarında tahtayı yönlendiren paslaşan 3 kağatçılara kalıyor...

Yani Mondinin amacı belli toplayabildiği kadar toplamak yıllardır yaptığı böyle....!!!

İyide be kardeşim madem Peki niye bu fiyatlardan almıyorlar sorusuna gelirsek eğer...

Şimdi kimin malını alacak kemik kye satmaz bu fiyattan zaten döviz bazında her halukarda maliyet çok yüksek zararda satmaz...!!!

2.71 tl altı maliyetle alan yeni kye yatırımcısı Saatmayacağına göre çoğu....

Yani geriye kalıyor çakalların uşakların elindeki lotlar ortalama 5 milyon ve açıktan satışlar...!!!

Bu baskı hacimsiz düşüşün saçma sapan takasların birbirlerine paslaşmalarının Bu yüzden olduğunu düşünmekteyim....!!

Ağacı sallayıp Düşeni de affetmiyorlar Alıyorlar tabiki...ve bu lotlar mondinin hesabına geçmek için bekleyen lotlar olacaktır.....!!!

Yapılanlar hep düzmece farkında herkes olağan üstü genel kurulda yapılan kararlar kendi işlerine göre alınan kararlardır....her sene yapılan bilanço ve giderler vb..,saçma sapan kararlar her sene aynı senaryo.....

Şirketin gerçek değerini bulmasını istemiyorlar...!!!!

Geriye tek şey kalıyor mondinin insafına kaldık Avusturyalıdan insaf beklemekde ölüden şey istemeye benzer....

Herkesin gönlünce olması dileklerimle...🙏🙏

Buradaki yazdıklarım sadece benim şahsi düşüncelerim olup birbirimizi aydınlatmak adına yazdıklarımdır.....

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!!

Sayfa 143/466 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •