pazar NEŞESİ
Bunlar hep dedikodu...Ben 16 Nisandan beri soda içiyorum..Yavaş yavaş hazmetmeye başladım.
pazar NEŞESİ
Bunlar hep dedikodu...Ben 16 Nisandan beri soda içiyorum..Yavaş yavaş hazmetmeye başladım.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
sen doğuyu güneydoğuyu iç anadoluyu karadenizi kucaklayıcı bir politika yapmayacak
sadece batı ve güneyde sahil dar bandına sıkışmış bir siyaset anlayışı güdeceksin
sonra
dönüp %50 yi aşacak aday arayışına gireceksin bu imkansız
bulamazsanız bulsanız zaten son 8 seçim yenilgisini almazdınız
yeni bir ekmeleddin versiyonu sizi bekliyor
HDP ile Akp nin işbirliği ...
''HDP milletvekilleri şu an neden içeride? Merak ediyorum. HDP milletvekillerini 53 kez kim Kandil'e gönderdi? ''
CHP'li Gürsel Tekin'in soruları Hakan Çelik'i zora soktu: Reklama gidiyorum
http://birtutamtilsim.com/chp-li-gur...ma-gidiyorum-1
Almanlar’dan Almanya’da yaşayan ‘Evet’çi Türklere mektup
NOT: Almanya’dan ayrılırken gümrükte geri vermek üzere yanınıza Almanya pasaportunuzu da almayı unutmayın sakın. Alman pasaportu demokrasi, basın özgürlüğü ya da cinsiyet eşitliği gibi saçma sapan şeyleri temsil eder çünkü, eminim bu lanet belgeye sahip olmak size çok dokunuyordur. Bu kokuşmuş pasaportla sevgili ülkenize leke sürmeden hizmet edemezsiniz zaten. Ülkeniz sınırları içine bu pasaportu sokmamamanız çok anlamlı olacaktır.
http://birtutamtilsim.com/almanlar-d...klere-mektup/3
Yer İmleri