Sayfa 143/1000 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dünyada nüfusu milyon üzerinde olup sürü bağışıklığı kazanan yerleşim birimi var mıymış..?
    bu kadar cahilce bir çıkarım olmaz..!!!
    gereken zamanında yapılamadığı için
    kamu idaresiyle yürüyecek işler..(algi salgi ümit korku)
    görünen bu yağni..

aç kapa aç kapa..
    kendiliğinden gider umarım.. bir 6 9 ay daha uzarsa sosyal sorunlarımız olacak.
    hastalık ölümü mü, sosyo ekonomik sorun mu politika yapıcı karar verir.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yapacak bir şey yok.. hayat cetvelle çizilmiyor.
    zarar eğrisini dengelemek kamu otoritesinin görevi..
    Davulun sesi uzaktan hoş gelir yazsaydınız daha doğru olurdu.
    Ben bilime ve iyi bir matematikçi olmasamda matematiğin diline inanırım. Bunun için doğru verinin toplanması ve işlenmesi gerekir. Size basit bir soru. Şu anda bir restoranda çalışan bir personelde covid çıksa restoranın kalanı temaslı bildirilir mi , bildirilmez mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. https://www.bloomberght.com/kuresel-asi-gunlugu-2272325

Bu aşı hızıyla bahardaki gevşeme 3. dalgayı getirir...

Ancak dünyada parti tercihlerine yönelik anket şirketlerinden gelen veriler, bilimsel verilerin üstüne çıkıyor anlaşılan...

Tabii, siyasiler şahsi olarak aşıya kavuşunca tercihler, algılar değişmiş.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Ankaradaki eylül ekim kasımdaki vakaları bilmiyorsunuz. Biraz işin içindeydim. O yüzden sürü bağışıklığı diyorum 8 ay 6 ay ama yaz sonu sonbaharda Ankara muazzam artış vardı. Kısıtlama etkisi tamam ama şehir içi seyahet halkın tam kurala uymaması bile bu seviyede vakayı açıklamaya yetmez. Yazı yazarken biraz karşı taraf yerine koyun hakaret cahil vb kelimeler kullanmayın. Cevap yazana dalarım açıklama çok net.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    neyini bilecen ..t kadar yer
    iki ay kaldım her akşam dışarı çıktım neredeyse gözüm kapalı tükkan tükkan ezbere sayabilridim
    pınarlar diyerı diyorlar
    toplasan 10 tane çeşme ya var ya yok
    romada her sokakta en az 2-3 çeşme vardı
    Ben senin kadar aylakçı değilim, elim götümde gezemem.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    gereken zamanında yapılamadığı için
    kamu idaresiyle yürüyecek işler..(algi salgi ümit korku)
    görünen bu yağni..

aç kapa aç kapa..
    kendiliğinden gider umarım.. bir 6 9 ay daha uzarsa sosyal sorunlarımız olacak.
    hastalık ölümü mü, sosyo ekonomik sorun mu politika yapıcı karar verir.
    konunun bizle alakası yok, dünyada nüfusu milyon mertebesinde olup ta sürü bağışıklığı kazanan yer yok
    millet kolayca şurası geçen sene kazanmıştır diye sallıyor ya ona hayret ediyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şu anda bir restoranda çalışan bir personelde covid çıksa restoranın kalanı temaslı bildirilir mi , bildirilmez mi ?
    muhtemelen bildirilmez.

olay vaka bildirimiyse müşteri kaçmasın diye patronda bildirmez. elemanı eve de hapsede.
    tekar diyorum teraziyi tuturmak karar mercisinin görevi..
    sorumluluk onların...

Arkadaşlar tatsız haber vermek istemem,ama hastanelerde özellikle yoğun bakımlarda hem hasta sayısında hem ölümlerde artış olduğunu duydum.Sanırım bu mutant yayılıyor,mutantlarında öldürücülüğü fazla olabilir.2019 da bursada kasım ayı ölüm sayısı 1300 2020 kasım ayında 3000 müş.Yani artış 1700 kişi bir ayda ,günlüğe vurunca yaklaşık 55 kişilik artış desek bunun en az 50 si coviddir.Tek il için rakam buysa günlük 100 civarında covid ölümü rakamı tamamen patatestir,yani rakamlarda oynama olduğu kesindi de bu rakam çok ama çok fazla.Eğer sistemi açarlarsa mümkün değil yaza kadar ortalık dağılır.Turizm işi içinse şu anda bence olasılık sıfır,allah herkese kolaylık versin.Kesinlikle gevşemeyin ,bu ölüm rakamlarından ben çok huylandım.

Sayfa 143/1000 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •