2 hafta '' vurun kahpeye '' operası kapalı gişe... bilet yok..![]()
2 hafta '' vurun kahpeye '' operası kapalı gişe... bilet yok..![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
bu arada 3 aylık bilançolar sonrası hesaplamalarıma göre defter değerimiz 16-17 lira seviyesine gelecek.
pd/dd bu fiyatlara göre 0.44 seviyelerinde olacaktır.
yeni oyuncular mutlaka keşfedecekler. Fil'in markete girmesi yakındır.. (şu tahtaya 200 milyon liralık kontrolsüz alış gelse neler olacağını hep beraber seyrederiz ki, 200 milyon para değil)
Son düzenleme : hayek; 01-06-2024 saat: 23:27.
bir süre önce taramalarda samatı gördüm ve 19.00 küsür bir fiyattan aldım... 20.21 üzerinde bir sert bir hareket yapacağını tahmin ediyordum..alıp satmadığım bir senet olduğu için formuna gidip bir bakayım dedim.. senette ciddi bir Spekülasyon yapıldığını cezaların verildiğini ve bu haberlerin ayyuka çıktığını öğrendim... hemen 20 seviyelerinden sattım..hemen sonrasında senet 10-15 günde 70 -73 tl civarına gitti.sonra kendime sordum kumarhane mi daha güvenilir yoksa borsa mı...
pengd 8.20tl halen her fiyata tepeden bakıyor... ne havalı ama
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Kısa dönemli finansal borçlar 400 milyon üstü, şirketin bu miktarı karşılayacak nakiti veya nakit akışı yok gibi. Finansal borç maliyetlerinin bu kadar abartılı olduğu bir dönemde refinasman tercih edilmeyebilir.
Durum bir tahsisli veya bedelli sermaye artışı olasılığını da düşündürüyor.
41.5 milyon euro 1 yıl içinde nakit girişi olacağını heralde gözden kaçırmış durumdasınız..
gıda sektöründe olduğu için stok dengesini sağlamak noktasında finansal açıdan hareketli olması normal.. 915 milyon liralık stoğu var..
finansal borç ise 650 milyon
Hareket başlıyormu karga kaya
yukarıdaki grafikte 8.20 olan kırmızı artık 7.85... not düşelim dikkatten kaçmasın..
Yer İmleri