Sayfa 143/505 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. INFO bugünkü kapanış piyasa değeri 766 milyon Tl. 138 milyon Tl ödenmiş sermayeye 66 milyon Tl kâr,
    A1 Capital 2021/9 aylık piyasa (özkaynak) değeri 266 milyon Tl, 100 milyon Tl ödenmiş sermayeye 77 milyon Tl kâr,

A1 Capital her yönüyle INFO'dan iyi bir şirket. Aynı rasyolara göre halka açılmış olsa en kötü 800 milyon Tl piyasa değeri çıkar mı, evet...

Olay kısaca budur. Affedersiniz s..kmişim covitini, kitini, bitini...Zaten zerre umurumda değil bunlar. Herkesin beklentisi, gerçeği farklıdır. Saygı duyarım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    INFO bugünkü kapanış piyasa değeri 766 milyon Tl. 138 milyon Tl ödenmiş sermayeye 66 milyon Tl kâr,
    A1 Capital 2021/9 aylık piyasa (özkaynak) değeri 266 milyon Tl, 100 milyon Tl ödenmiş sermayeye 77 milyon Tl kâr,

A1 Capital her yönüyle INFO'dan iyi bir şirket. Aynı rasyolara göre halka açılmış olsa en kötü 800 milyon Tl piyasa değeri çıkar mı, evet...

Olay kısaca budur. Affedersiniz s..kmişim covitini, kitini, bitini...Zaten zerre umurumda değil bunlar. Herkesin beklentisi, gerçeği farklıdır. Saygı duyarım...
    Ayıp bu yazdıkların, şimdi bu verılere göre daha düşük sermaye ıle daha fazla kar elde eden murat gulerı satır aralarında alkışla mı dıyorsun, ne demek ıstıyorsun ? üç kuruş ıcın kımsenın adamı olma, herşey geçer, bakı kalan sözunun erı vıjdan sahıbı olmaktır. daha dune kadar yalandan burda murata laf cakıyordun,, Allah sızlerı ıslah etsın..

3. Sen resmen kafayı yemişsin Şahocuğum. Basit matematik karşılaştırmasını dahi nerelere çekmişsin. Hemen sat kurtul bu sıkıntıdan, stresten kardeşim. 400 tane kağıt var, sağlığına zarar vermeye başladın artık.

Bak son kez söylüyorum, benim kitle, bitle, aşıyla, covitle işim yok. Bu kağıt ister 5 Tl isterse 500 Tl olsun A1 Capital mevzusunu görmeden gitmeyeceğim. Ömrüm yeterse hep burada olacağım. O SPK buraya gelecek, illaki çıkacak o lanet karar ama bu hafta ama gelecek hafta.

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sen resmen kafayı yemişsin Şahocuğum. Basit matematik karşılaştırmasını dahi nerelere çekmişsin. Hemen sat kurtul bu sıkıntıdan, stresten kardeşim. 400 tane kağıt var, sağlığına zarar vermeye başladın artık.

Bak son kez söylüyorum, benim kitle, bitle, aşıyla, covitle işim yok. Bu kağıt ister 5 Tl isterse 500 Tl olsun A1 Capital mevzusunu görmeden gitmeyeceğim. Ömrüm yeterse hep burada olacağım. O SPK buraya gelecek, illaki çıkacak o lanet karar ama bu hafta ama gelecek hafta.
    Benim beklentimde a1'i arz ederken rtalb paylarını satması.
    Sonrasında tavanı arttırıp çok yüksek rakam bedelsiz yapması rtalb için.
    gülerdeki paylarıda yeni kurduğu şirkete satar gülerin payınıda o şekilde düşürür diye düşünüyorum.
    bakalım ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sen resmen kafayı yemişsin Şahocuğum. Basit matematik karşılaştırmasını dahi nerelere çekmişsin. Hemen sat kurtul bu sıkıntıdan, stresten kardeşim. 400 tane kağıt var, sağlığına zarar vermeye başladın artık.

Ben kafayı yemedim, sen pozisyon değiştirmişsin. Bu adam hangi beklentiyi yatırımcı lehine kullandı. Zannetmesi a1 in arzında bunun fiyatı artar. Mutlaka o para kasaya gelmeden, yeni bir adres oluşturacaktır. Tek çare hergun ama hergun cimerw yazmak, spk ya bil değil ve ben hergun cimere yaziyorum.. spk dan adam transfer wdiyor, yatırımcıyı perişan ediyor. Lütfen inceleyin diye..Bu adam artık ipin ucunu kaçırdı.. umarım biri bir çılgınlık yapmaz.

6. Spk tarafından murat guler kollaniyor mu ? Neden sürekli kurumdan personel transfer edilip şirketlerde yönetici yapılıyor. Devlet kurumlarını alet etmeyin. Ülkemize zarar vermeyin.

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Ben kafayı yemedim, sen pozisyon değiştirmişsin..
    Değiştirdim tabi, çünkü zaman giderek daralıyor. Bu SPK denen kurum illaki bir karar vererek ve bu zaman gün be gün yaklaşıyor. Ben de her gün pozisyonumu artırıyorum o aşağı saldıkça. Param çok, 5 Tl ye kadar alırım, ver kurtul Şahocuğum.

8. Geçende aynısını yapmışlar 19 lara kadar vermişlerdi. Sonra ben onların ellerine 25.30 ortalama ile vermiştim ve buraya da yazmıştım. Versin, sıkıntı yok...

Sayfa 143/505 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •