Sayfa 144/1223 İlkİlk ... 44941341421431441451461541942446441144 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by DR. Yazıyı Oku
    Kürt halkının talebi nedir?

Adaletse benim de talebimdir? İnsanca yaşamaksa benim de talebimdir? Hizmetse benim de talebimdir? Demokrasi, İyi eğitim, sağlık, medeniyet...

Talep var mı yok sa ABD gibi pazarlamacılar tarafından mı oluşturuyor?

Sen PKK=HDP'nin kürtlerin taleplerini savunduğunu mu? söylüyorsun.

O zaman PKK neden kürtleri-genel manada da insanları öldürüyor.
    RONİN Cevap bekliyorum. Cevap alıncaya kadar da tekrar edecem.

Bugün bile seçimde kendi gibi düşünmediği kaç kürtü öldürdü. Sen de verenlerden birisin.
    Neden partiye oy verenler buna karşı çıkmıyor.

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Zekatı birini zengin edecek şekilde veremezsiniz, nisap miktarını (zekat verilmesi gereken miktar 80 gr altın tutarı) geçmeyecek şekilde pay edilip dağıtılır, Birde kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlenmeyi tekrar denemelisiniz, hayat yalnız çekilmez, Yalnız viopta yazan çok bekar var galiba...
    niğdeliler birleşiyor koylulerinden evi olmayana 2+1 daire alıyorlarmiş zekatlarıyla istanbulda . adam da kiradan kurtuluyormuş

aslı var mı ?
    boyle bir şey olur mu ?

3. Meclisdeki partiler birbirlerini PKK'ya destekle suçluyorlar sanırsın ki hemen yarın ilk işleri PKK'nın meclisdeki uzantısını kapatmak olacak bundan kaçanı da vatan haini ilan edecekler.......
    Ama gel gör ki biri bile HDP'i kapatacağız demiyor diyemiyor...
    Seçmenleri de bu partilere Niçin? diye sormuyor ama sosyal medya da birbirlerine laf sokmak için yarışıyorlar...

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    niğdeliler birleşiyor koylulerinden evi olmayana 2+1 daire alıyorlarmiş zekatlarıyla istanbulda . adam da kiradan kurtuluyormuş

aslı var mı ?
    boyle bir şey olur mu ?
    Biraz karışık durum akıl yürütürsem zekat verilecek olan şey ihtiyaç olmayan, kenarda bir yıl beklemiş olan maldan verilir, zekatı alan kişi zekat verme yükümlülüğüne girmeden evini almalıdır, (nakitin üzerinden bir yıl geçmeden ) ev ihtiyaçtır çünkü, evi aldıktan sonra da o şahısa zekat verilemez,

5.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Meclisdeki partiler birbirlerini PKK'ya destekle suçluyorlar sanırsın ki hemen yarın ilk işleri PKK'nın meclisdeki uzantısını kapatmak olacak bundan kaçanı da vatan haini ilan edecekler.......
    Ama gel gör ki biri bile HDP'i kapatacağız demiyor diyemiyor...
    Seçmenleri de bu partilere Niçin? diye sormuyor ama sosyal medya da birbirlerine laf sokmak için yarışıyorlar...
    Kardeş A yı kapatıyorsun B'yi kuruyorlar. B'yi kapatıyorsun C.
    Mesele zihinleri değiştirebilmek.
    Burada CHP her evden 1 tane HDP=PKK'ya oy verdi.

Bırakta kirlendikleriyle kalsınlar.

6.  Alıntı Originally Posted by DR. Yazıyı Oku
    Bırakta kirlendikleriyle kalsınlar.
    Bu zayıflığını göstermek olur Kürtçülerin iştahını azdırır tersine o bin kere kuracak sen binbir kere kapatacaksın...

Aslında Apo'yu eceli gelmeden derhal asarak Türk ulusunun Kürtçülere acımasız davranacağını göstermesi gerekiyor, bu fırsat kaçırılmamalı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,121
    Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (4 üye ve 11 ziyaretçi)

guneysu, Ebrar, METEPOSTA, thebigshort

Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (4 üye ve 11 ziyaretçi)

guneysu, Ebrar, METEPOSTA, thebigshort

Hayırdır selim abe iştimamı var ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 144/1223 İlkİlk ... 44941341421431441451461541942446441144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •