Bilanço ya son 8 iş günü bakalım 4.55 tekrar gelecek mi gelirse bilin ki bilanco iyi gelecek
Bilanço ya son 8 iş günü bakalım 4.55 tekrar gelecek mi gelirse bilin ki bilanco iyi gelecek
Sayın sabır şüphenizmi var iyi bilançodan inşallah iyi gelecek bu sefer ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok sayın berat37 en az 13 milyon bekliyorum dolar artış i şirket in borcunun çok az a inmesi bunun göstergesi mayıs 10 a kadar 4.90 hedefim var 60 kuruş ta temettü 5.50 sayılır zaten
Inşallah güzel olur bu arada fk da düştü fk 4.41 bu demek oluyor ki fiyat uygun benim beklentim en uygun olarak bu fiyata göre yüzde 50 prim fakat sizin dediğiniz gibi 12-- 13 milyon kar gelirse yıl sonu kârı ne olur geçen yıl 3 aylık 5 milyon kârı yıl sonu 47 milyona çıkardı nerdeyse 10 katı 3 aylığa göre 10 milyon ve üstü karda 6 katı artirsa yıl sonu bilançoda fiyatı hayal bile edemeyiz çift haneye gidebiliriz zaten spegin çok sıkmasından belli hisseyi hedef 5 yada 6 olsa bu kadar çok baskı olmaz gibime geliyor
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır
Ytdr
Bu sene biraz farklı aşağı geliri düşünenlere 4 liradan alınır diyor.
4.02 ye 45000 lot satış yazmış gitmiycek diyor baskıya devam bilanço güzel gelirse satışa girdiklerini müsait bir yerine istifler
1 yıl da 50 milyon civarı kar eden şirket alka
Piyasa değeri toplam 210 milyon tl
4 yıl da kariyla şirket bedava geliyor yazık
Bu şirketi kaça satarlar acaba
Senede 50 milyon kar eden şirketin borsadaki değeri 210 milyon tl
210 bin tl ye daire alıyorsunuz daire her sene 50 bin tl kazandırıyor gibi düşünün şimdi bu daire pahalı mı ucuz mu bana göre ucuz
Ve ucuz olduğu için spek baskı kuruyorlar hepsi benim olsun diyor ytdr
Yer İmleri