önümüzdeki hafta şenlenir burası
önümüzdeki hafta şenlenir burası
Merhaba ,
Öncelikle yaptığınız bilgilendirici açıklamalar için hepinize teşekkür etmem isterim , çok faydalı oluyor önümüzü görme açısından . Birkaç sorum var hisse hakkında kafamı kurcalayan , ( bu arada 1,85 ortalamam var ve en az 2-2,1 bandına kadar taşımak istiyorum) .
1) osmanlı yatırım ve gedik hissede ne yapmaya çalışıyor olabilir acaba fikri olan var mıdır ?
2) sanırım bilanço 1 Ekim’de açıklanacak , bunda herhangi bir süpriz yaşar mıyız acaba kötü anlamda ?
Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için, umarım herkes beklentisinin sonucunu alır .
Endeks 105 bini geçti, bu çeyrekte faizler geriledi, kur geriedi, her bakımdan olumluyken hala çukurda can çekişmeye devam ediyor maalesef.
Umarım yarına düşeni kırıp bu çukurdan çıkar gider.
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Hep yerinde sayıyor, KLGYO ve VKGYO güzel primler yaptı, hala mok çukurundan çıkamadı.
Sade yerinde saysa iyi .. Mar -Nisan ayında TRGYO 2.35-40 larda iken elimdeki TRGYO larla 1900 lot TTRAK alıp bi süre tutup satmıştım. TTRAK 30-32 TL Aralığında idi , şimdi elimdeki TRGYO ile 1100 lot alabiliyorum, iyi hisseler bazında %40 göreceli kaybımız var. Şimdi TORunlar uçuşa geçse, 2.60 larda anca piyasayı yakalıyor aslında... çok geri kaldı
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Bist 100'e 1.89 ile terfi edecek, hiç haketmiyorsun, adam gibi bir hisse alsalardı daha iyi olurdu.
Birgün de gördüğün en yükseğinden kapat be rezilllll.
Son düzenleme : bawer; 30-09-2019 saat: 20:13.
yarın muhteşem giriş yap 100 de hepimizi şaşırt
Yer İmleri