Sayfa 144/1004 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Abi bir ara trgyo izlerken neredeyse tum yorumları siz yapiyordunuz ve beklentiyi hep soylediniz.Demekki soyle iki ayligina alis satis yapamadiginiz bir bolgede olsaydiniz durumunuz 10 numaraydi valla.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doğrudur da, trgyo da al sat yapmadan duramazdıkki... ben 2 ile 2.40 arasında her gün en az iki ü kez trade ediyordum. kazanmadıkmı,kazandık tabii. buralara kadar beklerdik diyemeyeceğim. en fazla 3.30 gibi verirdim.

2. Valla araniza giremem abi.

3. Sn kulucka sizdede sabir gani yazdiginiz rakamlardan nerdeyse %100 prim yapmis dobra abim neysede siz bari beklesydiniz %100 cilgin bir prim .

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    yok umk toprağım hafiften bana tekfene sen sebep oldun der gibi.
    ne alakası var,aklımdan bile geçmedi. çocukmuyum ben allasen. tekfeni bir süredir bende takip ediyordum,harekete geçtiğine inanıp atladım. meğer mal sokma hareketiymiş,soktularda. tekfenden sonra bir sürü hisseden bahsettin aldımmı hiç birini? amiral almam,sevmem koç hissesi. polho tanımam etmem,sen diyene kadar varlığından haberim yoktu. biyerlere daha zıpladın hiç ilgilenmedim. sadece yılana senin yüzüden girdim,çuvalda beni yanlız bıraktın. oradanda zararsız çıktım zaten.

5. Ayriyeten kendisi bana sabirli olmam yönünde sürekli telkinlerde bulunmustur.Sabrimin %10 nu kendisi bahsettigi hisselerde gostermis olsa o bile yeterdi.Bazen cok gazla teknik bilgiye sahip olmamakta iyi oluyor bende de sizler gibi alt yapi olmus olsa heralde daldan dala atlardim diye dusunuyorum.

6. Bu son yorumum sahsima munhasir sakin yanlis anlasilmasin ciddi tecrübeli oyuncular benim gecirdigim surenin cok daha azinda sermayelerini katlamisda olabilirler.

Bu son yorumum sahsima munhasir sakin yanlis anlasilmasin ciddi tecrübeli oyuncular benim gecirdigim surenin cok daha azinda sermayelerini katlamisda olabilirler.

emin ol sonunda bir yerde yakalanıp aldıklarından fazlasını veriyorlar. benim tanıdığım en az 30 trade ustası vardı, bugün bazıları ankaraya gidip gelmek için benden arabamı istiyor. her gün birkaç tahtaya girer çıkarlardı,devamlıda %2-3 alırlardı. imrenmemek elde değildi fakat cesaret isteyen işti. bende arada trade ederim ama günlük değil. aldım 2TL den 2.20 ye sat notumu alırım excell e. aynı gün gelirse tabiiki satarım,gelene kadar beklerim. sadece trgyo ve glyho da gün içinde birkaç kez yapmışımdır 7-8 kademeye. sonunda baktım aracı kurum daha çok kazanıyo,bıraktım.

Sn kulucka sizdede sabir gani yazdiginiz rakamlardan nerdeyse %100 prim yapmis dobra abim neysede siz bari beklesydiniz %100 cilgin bir prim .

beklemek için alırsam benim sabrımın sonu yoktur. mesela gedzayı satmam,portföy artırırım ama satmam. kısa için aldıklarımı gözüme kestirdimmi satarım. beklemedikde demeyelim,1 aydan fazla süre trgyo da al sat yaptım, 2 ile 2,20 arasından çıkamadı. sonra biraz turladık tat falan aldık bişeyler kazandık. geldik tekrar trgyo aldık 2.70 lerden. dolaştığımızda %10 kazandıysak trgyo %20 çıkmıştı. bu sefer 3.02-03 ü geçemez, bağlamışlar robotlara bir basamağa dünyanın işlem hacmi her gün. neyse 3 üstünden yine satamadık 2,87 den verip çıktık. çıkış o çıkış işte.

Sayfa 144/1004 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •