Sayfa 144/499 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

Şikayetimi gözönüne almışlar demek ki
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Yarın tüm gerekli haberleri gönderirsin durumu düzeltirsin Kemal bey aksi halde gerekeni yapmaktan beni kimse alıkoyamaz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Demek ki bizler bu forumlarda eksik ve gecikmeli olarak gönderilen özel durum açıklamalarını yorumlamaya çalışmışız.

Keşke bu uyarı metninde eksikliğin ne olduğu hakkında bilgi de verilseydi öğrenmiş olurduk.

Kotasyon yönergesini detaylı incelemek lazım. Bir takvim yılı içerisinde üçüncü uyarı da alınırsa nasıl bir akibet bizleri bekliyor acaba?

Şirket yönetiminin borsa ile bağlantılı tüm iş ve işlemler ile ilgili profesyonel bir destek alması gerektiği çok açık. Umarım bu konuda bir adım atılır ve üçüncü uyarıyı almak durumunda kalmayız.

Selamlar ve sevgilerle,
    Merhaba,

Senelerdir gerekli uyarıları yaptık...

Kıç yalayıcıları hırladılar!

Bizim görüp bildiğimizi onlar bilmiyorlar mı?

Elbette biliyorlar...

Pek ne?

Bu da kasıtlı. 1. uyarıyı almışsın ve 2. yi almak için de çaba gösteriyorsun...

Amaç ne?

Sakladığı haberleri göndermek için, vefalı yatırımcısını dökmek...

İnadına sahip çıkın derim.

Kalleş miymiş, değil miymiş?

Şimdi 3. bir uyarının stresini de yatırımcının omuzlarına yükledi...Kalleş adam.

İyi bir gece diliyorum.

Saygılarımla,

Kotta kalma şartları

Madde 32- (1) Sermaye piyasası araçları Borsa kotunda bulunan ortaklıklar ve ihraççılar aşağıda yer alan durumlardan herhangi birinin oluşması halinde kotta kalma koşullarını kaybetmiş sayılırlar.
    a) Bir takvim yılı içinde kamuyu aydınlatma yükümlülüklerinin yerine getirilmemesi nedeniyle Yönetim Kurulu tarafından 3 defa uyarılmış olması,
    b) Son 2 yıldır faaliyetlerinin durdurulmuş olması.
    (2) Kotta kalma koşulunu kaybeden sermaye piyasası araçları Yönetim Kurulu kararı ile Borsa kotundan çıkarılır. Kottan çıkma koşulları saklı kalmak kaydıyla, bu maddenin 1 inci fıkrasının (a) bendinde yer alan şart nedeniyle kottan çıkarılan sermaye piyasası araçları, ortaklık ya da ihraççının söz konusu kamuyu aydınlatmaya aykırılığın giderildiğine ilişkin tespitin yapılması koşuluyla, bu Yönergedeki diğer kota alma hükümlerine tâbi olmaksızın Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek tarihte, (b) bendi nedeniyle kottan çıkarılan sermaye piyasası araçları ise bu Yönergede yer alan kota alma şartlarının tamamının sağlanması halinde tekrar kota alınabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kotta kalma şartları

Madde 32- (1) Sermaye piyasası araçları Borsa kotunda bulunan ortaklıklar ve ihraççılar aşağıda yer alan durumlardan herhangi birinin oluşması halinde kotta kalma koşullarını kaybetmiş sayılırlar.
    a) Bir takvim yılı içinde kamuyu aydınlatma yükümlülüklerinin yerine getirilmemesi nedeniyle Yönetim Kurulu tarafından 3 defa uyarılmış olması,
    b) Son 2 yıldır faaliyetlerinin durdurulmuş olması.
    (2) Kotta kalma koşulunu kaybeden sermaye piyasası araçları Yönetim Kurulu kararı ile Borsa kotundan çıkarılır. Kottan çıkma koşulları saklı kalmak kaydıyla, bu maddenin 1 inci fıkrasının (a) bendinde yer alan şart nedeniyle kottan çıkarılan sermaye piyasası araçları, ortaklık ya da ihraççının söz konusu kamuyu aydınlatmaya aykırılığın giderildiğine ilişkin tespitin yapılması koşuluyla, bu Yönergedeki diğer kota alma hükümlerine tâbi olmaksızın Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek tarihte, (b) bendi nedeniyle kottan çıkarılan sermaye piyasası araçları ise bu Yönergede yer alan kota alma şartlarının tamamının sağlanması halinde tekrar kota alınabilir.
    Merhaba,

Sağol Değerli Kardeşim. Yukarıdaki maddelere göre endişe verici görünmüyor.

Bu da, Kemal Zorlu'nun bu işi de kasıtlı yaptığı ve bu uyarıları almak için adeta çabaladığını gösteriyor.

İcra olayını da bilerek, planlayarak yaptı. 10 liraya dayanmış hisseleri 5 liraya düşürdü.

Adam doyumsuz. Aç...

Fitre 19 lira. Sen günde kendini zorla 100 lira ye..,500 ye yada 1000 ye!

Fazlasını yiyemezsin, ölüm sırasına da girmişsin, kuyruktasın!

Çoluk çocuğundan, torunundan muhakkak çıkacağını da unutma.

1000 sefer "Şeffaf ol, haberleri saklama, zamanında gönder" Zaman zaman yaptığın işler, gidişat hakkında "bilgilendirme yap"
    dedik.

Bak adın, ünvanın, sana atfedilenler nasıl değişiyor ve gidiyor?

Değer mi?

Sen karar ver Zorlu...

Bu sayfalar kalıcı. Bir kaç sene önce yazmıştım sana "En büyük düşmanın Google'dur diye. Adını yazdıklarında, bu sayfalar okuyanların karşısına çıkacak unutma. Soyundan gelenler de okuyacaklar...

İyi bir gün diliyorum. Saygılarımla,

6. Küçük yatırımcı haklarını koruyan ne kadar hassas bir SPK'mız varmış. Madem o kadar kuralları uyguluyorsun sakladığı haber bilgi,belge neymiş onuda duyur. Kot dışına çıkarsak artık Patron istediği gibi at oynatır,firmayı boşaltır. Suç bu patron da değil ki. Böyle bir SPK'nın bulunduğu ülkenin borsasında yatırım yapan bizlerde.

7. Merhaba,

Aymaz Adam!

Hiç olmazsa çık, bunun üzerine bir açıklama yap!

"Şirket olarak, durum kontrolümüz altında, gerekli tedbirler alınmış, gerekli açıklamalar yapılacaktır..." Falan diye.

İyi bir gün diliyorum arkadaşlar.

Saygı ve selamlarımla,

Sayfa 144/499 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •