Sayfa 144/987 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    hazine - digi ekran olarak geçiyor
    bankacılık ürünlerini kullanmadığımdan(kredi kartım bile yok) bilgim yok.
    vobda +0,06 var.. daha uygun makas.

2. dün dibi gördük gibi gözüküyor...

hani köpük vardı..
    pıt pıt pıt sönsün diye.
    ne oldu o köpüğe..
    bak kaldıracım boş kaldı..

öhh olmadı..

Nebatinin lafını unutmayın tutmazsa üzülürüm dedi ,herşeyimi kaybederim dedi,nasıl bir tablo gördü ki tutmazsa s.ç.rız mealinde konuştu.Öyle ya tablo kabak gibi önünde kim alıyor kim satıyor o görüyor herşeyi.Tutmasını istediği şeye bakıyorum ,ters dolarizasyon yani dövizciler dolarları bozacak iç güçlerle dolar bolluğu olacak,mümkün olduğuna inanan var mı.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok arkadaşlar bu iş bence günlerce yandaşlar alttan topladı o gece tiyatro ile çaktı olayı ile açıklanacak bir şey değil.Spekler ve yandaşlar bence bu kadar montanlı bir şeyi yapamazlar devam ettiremezler.Mutlak arada olaya uyanan birileri yararlanmıştır ama ana hareket yandaşlar tarafından yapılmadı.Demek ki kemiksiz bir dolar talebi var,gavur ordan burdan çıkıyor dolarını istiyor veya dolar açığını kapatma derdinde kurumsal bireysel muazzam bir talep var.Eğer bu işler dediğim gibiyse arjantin pezosu grafiğine 3 ocak enflasyon rakamı ve gavurların yılbaşı sonrası işlemlere başlamasıyla çok daha montanlı bir şekilde devam ederiz.Benim bir çok tanıdığım yüklü miktarda fiziki altınla kendini hedge etme derdinde.Bakın görürsünüz gelecek yıl türkiyenin fiziki altın talebi de patlayacak.Elbet benim tanıdıklarım buna gösterge olamaz,ama pek çok video seyrediyorum misal amerikada da fiziki gümüş altın talebi patlamış,olay reddit olayını aşmış.
    Sn. Hkm Hocam bende sizin gibi düşünüyorum.önümüzdeki yıl altın ve dolar yine patlayacak. Tl. Llikitede bolluğu bu satılan dolarlardan kaynaklı olarak önümüzdeki yıldan itibaren bizim yerli ve yabancının yine müthiş dolar talebi olacak bu sefer 18 de falan durmaz bu son kozlarıydı enflasyon acayip artacak arjantin olma yolunda ilerliyoruz. Dolarda 3-5-7 diyenler avucunu yalar. Zaten olması gereken yerler 11 lli seviyeler bence bizdeki enflsayonu dolara olan ihtiyacımız da çabası yine önümüzdeki ay en az 200 baz puan faiz artırımı bekliyorum.

O kırmızı barları gören herkes biliyor ki satışların yüzde 90 ını merkez yapıyor,yahu buna dayanabilirmisin ,eksi misal 90 milyar dolar rezerve gittin,adamı delik deşik ederler,hayır korkum sistem çöker.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    mümkün olduğuna inanan var mı.
    alta dokunacaksa
    herşeye inanırım..

dokunmazsa şubatta trend başladı olur
    dokunursa şimdi başladı olur..
    hedef fiyat çok oynar.

7. öküz gibi bakıyorum..
    alarm kurdum..
    gene de öküz gibi bakıyorum..

https://files.catbox.moe/9lhqhw.JPG

Neye inanıyorsunuz sn zafer doğu şu anda ters dolarizasyon mu oluyor.Fiyata ve tekniğe bakmayın,alım satımları kim yapıyor,vatandaş şu anda dolar mı bozuyor.

Sayfa 144/987 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •