Bear_Bull
@BearBull26
abi bu baslikdaki 4 5 arkadas ile surekli irtibat halindeyim ama ozetle iyiyiz korkudan eve giremiyiruz 2.buyuk depreme evde pc basinda foruma yazarken yakalandim ilkinden sonra cesaretim vardi ama artik cesaret kalmadi
amin dostum saolunuz varolunuz
Geçmiş olsun. Ne büyük acılar yaşanıyor. Bi yakınım yok bölgede, ben bile artık normale dönemem diyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor, yakınları olanı düşünemiyorum.
Ciddi ciddi İstanbul’dan ayrılmayı düşünüyorum. Zaten emekli sayılırım, çok da ist aşığı değilim zaten.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
amin abi bizim siginacak bir damimiz var en azindan rabbim disarda yatanlara kokaylik versin bixim sitede 14 kat vift daire 28 erden 6 blok vsr168 daire ve sadece 3 daire icerde jalma cesareti var 165 i yaylada yazlukda koyde arabadinda cadirda misafirhanede kimse girmiyor 3 aile haric biri benim kapi komsum
Çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun. Maddi manevi yapabileceğim bir şey olursa lütfen yazın. Benim de yakınlarım var vefat eden, şu an hala enkaz altında olanlar dahi. Şu an hayatta olduğumuz için şükredebilmek bile büyük lütuf. Umarım psikolojik boyutunu da uzun olmayan bir süre içerisinde atlatabilirsiniz.
Yer İmleri