Sayfa 144/1011 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bugün İçişleri Bakanı çaresiz bir şekilde ellerini halka açtı ve boynunu bükerek depremzedeler için çay, kahvaltılık istedi...
    Bunu şirketler ve vatandasdan depremzedeler için 120 milyar TL topladıktan sonra dedi , hala o 120 milyarın akıbeti belli değil

Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Biz alamadan frc hissesi 40 dolara cikti 17 ye kadar dusmustu. 29 dan biraz aldim. Mk bistin boyle dolar bazinda kar varken ne gerek var sabahtan aksama kadar ekran takip etmeye. Para amerikada.
    Kazandığının vergisi var onu da hesap et..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bugün İçişleri Bakanı çaresiz bir şekilde ellerini halka açtı ve boynunu bükerek depremzedeler için çay, kahvaltılık istedi...
    londra'da tüm bloktaki evleri alıp sokak kapatan abileri var, onlardan istesin zaten çoğu karadenizli çay çoktur onlarda hem de twinings içmiş olur depremzedeler..

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Reis bolluk zamanında otobüsten sallıyordu çayları. Bitmiş demek ki
    bir halt olacağı yok.

5. Endeksin agir topları -2 ile -5 arasında düşmüş ama endeks sadece -1,14...

6. svb ye yatırım yapılabilir A notu veren moody mi ?
    Memento mori

7. Sayın Zaf.dogu , moodys güvendiğim bir kurum olduğu için değil ama piyasaya bu arkadaşlar yön verdiği için paylaştım haberi 😉

Sayfa 144/1011 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •