Sayfa 144/161 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon
Arama sonucu : 1284 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Haber
    @Piyasa_Haber
    ·
    16d
    Borsa manipülasyonu soruşturması kapsamında Işık Ökte’de gözaltına alınan isimler arasında.
    https://x.com/Piyasa_Haber/status/1967840503799615986
    Son video dan olabilir yatırım finansman da konuştukları var.

Önce siyasi haberler demiş.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Nihat Özçelik bu kişiden dolayı alınmıştır bağlantısı varsa ifadesine bakılacakdır
    Bakalım. Piyasada hiç sevmediğim ters indikatör olarak kullandığım birisidir. Bir kaç kişi daha var ama isimlerini zikretmim şimdi. O gün eregl topiğinde de yazdım idi. Bu adamlar asla ama asla KY dostu değillerdir. Büyük sermayeye çalışırlar. Ama öyle ince ince işlerler ki KY asla uyanmaz. KY bu piyasada tamamen yalnızdır bunu bilerek bu işe girmeli. Yapamam falan nasıl olacak diyen kişi de hiç girmemeli.

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Son video dan olabilir yatırım finansman da konuştukları var.

Önce siyasi haberler demiş.
    emniyette her tarafı oynamaya başlamıştır, bir de anlamsız gülmelerine başladı mı tam olur..!!

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bakalım. Piyasada hiç sevmediğim ters indikatör olarak kullandığım birisidir. Bir kaç kişi daha var ama isimlerini zikretmim şimdi. O gün eregl topiğinde de yazdım idi. Bu adamlar asla ama asla KY dostu değillerdir. Büyük sermayeye çalışırlar. Ama öyle ince ince işlerler ki KY asla uyanmaz. KY bu piyasada tamamen yalnızdır bunu bilerek bu işe girmeli. Yapamam falan nasıl olacak diyen kişi de hiç girmemeli.
    Ters indikatörün en kralları bu forumda. Az mı kazandık bu nick değiştirip tekrar giren ekipten.

5.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Ters indikatörün en kralları bu forumda. Az mı kazandık bu nick değiştirip tekrar giren ekipten.
    Aynen, arada kulaklarını çımlatıyom ben, ğüzel ğüzel,çift nikli ****ler bizden değildir

6. Hele biri var, sürekli iktidar ğibi agız değiştiriyor, kanal d ğibi niki var,bir süre sonra kaybolur,bunların alayının hakkından nohut hoca geliyor, itin kıçına sokar ğibi, sokup sokup çıkartıyor

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hele biri var, sürekli iktidar ğibi agız değiştiriyor, kanal d ğibi niki var,bir süre sonra kaybolur,bunların alayının hakkından nohut hoca geliyor, itin kıçına sokar ğibi, sokup sokup çıkartıyor
    Paso kağıt yazan biri mi bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

- Ben ekime kadar hissemi tutacağım herhalde. Foruma günlük yazacağım bir tespitim yok, şiir atsam olur mu?
    - Atma lan!

Bilinmez ki ne kadar vardır ömrün sonuna
    Yaşayanlar hep gençtir doğum yılına bakma

Sayfa 144/161 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •