Artan

277,75 10 12:21
237,70 10 12:23
43,78 10 12:19
39,64 9.99 12:23
8.585,00 9.99 12:20
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 12:24
58,85 -9.95 12:24
1,74 -9.84 09:55
7,84 -9.57 12:24
1,41 -8.38 12:24
Azalan Hisseler

İşlem

3.671.713.702,30 12:24
3.298.787.480,78 12:24
3.033.123.228,05 12:24
2.399.781.134,00 12:24
2.353.382.331,24 12:24
Tüm Hisseler
Sayfa 144/162 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon
Arama sonucu : 1329 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: MAVI - Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by TheTaurus Yazıyı Oku
    İlk önce açıklayan kuruma göre sırayla iskontoluyorlar galiba. Kar tahminler gün geçtikçe düşüyor.
    İlk açıklayan HSBC. İnfo’nun tahminine pek güvenemiyorum açıkçası. İkinci çeyrekte işlerin iyi gittiği kurumca ifade edilmiş durumda. (Tacirler Araştırma Direktörü Kadirhan Öztürk’ün bu konuda açıklamaları var. Şirket, talep düşerse pazar payını korumak için marjları düşürebiliriz ama şimdilik böyle bir durum yok demiş.) HSBC tahmini daha eski buna göre gittikçe tahminler yükseliyor diyebilirim.
    Son düzenleme : meteor78; 22-07-2022 saat: 23:09.

2. HSBC'nin tahminini atlamışım şimdi gördüm.
    Benim yakalayabildiğim kurum tahminleri aşağıdaki gibi:

KURUM NETKAR (MİLYON TL)
    INFO 268
    AK 382
    HSBC 295
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,066
    tacirlerdeki yönetim kurul danışmanı mehmet ahçı türpas icin bitik elimde olsa satarim diyordu 120 fiyatlarda
    hisse 300lü fiyatlara gitti
    THY icinde bizim hedef fiyatimiz zaten 45 oda yil sonu icin diyordu 5 ayda hisse 50 rakamlarda
    örnekler çoğaltıla bilinir.
    Araci kurumdakilerin her dediginde inanmamak lazim ,

iyi bir fiyattan , iyi bir firmaya ortak oldum tikir tikir
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4. Şöyle düşünmek faydalı oLabiLir :

Sizden daha fazla biLgiLi olan kişilerden daha fazla kazanmanız gerekiyor. Bu durumda onlardan daha fazla biliyor olmanız gerekir.
    Mehmet Bey'den bahsetmiyorum ama, bazıları beğendiğini söylediği hisselere alıcı çağırıyor oLabiLir.

Çok okursanız, onlardan daha iyi peformans gösterebilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,066
     Alıntı Originally Posted by aLLoFFs Yazıyı Oku
    Şöyle düşünmek faydalı oLabiLir :

Sizden daha fazla biLgiLi olan kişilerden daha fazla kazanmanız gerekiyor. Bu durumda onlardan daha fazla biliyor olmanız gerekir.
    Mehmet Bey'den bahsetmiyorum ama, bazıları beğendiğini söylediği hisselere alıcı çağırıyor oLabiLir.

Çok okursanız, onlardan daha iyi peformans gösterebilirsiniz.
    Hem fikiriz sn Alloffs çok okuma ve bunlari analiz edebilmek önemli,

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    tacirlerdeki yönetim kurul danışmanı mehmet ahçı türpas icin bitik elimde olsa satarim diyordu 120 fiyatlarda
    hisse 300lü fiyatlara gitti
    THY icinde bizim hedef fiyatimiz zaten 45 oda yil sonu icin diyordu 5 ayda hisse 50 rakamlarda
    örnekler çoğaltıla bilinir.
    Araci kurumdakilerin her dediginde inanmamak lazim ,

iyi bir fiyattan , iyi bir firmaya ortak oldum tikir tikir
    Ukrayna savaşı olmasa Tüpraş o marjları yakalayamazdı, THY’deki yükselişin hızı ise çoğunlukla THY’nin yeni Eregl olmasından yani THY ile endekse yön vermelerinden kaynaklı. THY bir süredir yurt dışı havacılık hisselerinden olumlu ayrışmış durumda. Bu konuda Işık Ökte’nin de çok konuşması var. Aracı kurumlar çok yanılıyorlar ama bu iki şirket bence pek doğru örnek değil. Kaldı ki Ak Yatırım’ın Mavi için tahmini çoğu kişinin tahmini ile uyumlu ve iyi bir referans noktası.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,066
     Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Ukrayna savaşı olmasa Tüpraş o marjları yakalayamazdı, THY’deki yükselişin hızı ise çoğunlukla THY’nin yeni Eregl olmasından yani THY ile endekse yön vermelerinden kaynaklı. THY bir süredir yurt dışı havacılık hisselerinden olumlu ayrışmış durumda. Bu konuda Işık Ökte’nin de çok konuşması var. Aracı kurumlar çok yanılıyorlar ama bu iki şirket bence pek doğru örnek değil. Kaldı ki Ak Yatırım’ın Mavi için tahmini çoğu kişinin tahmini ile uyumlu ve iyi bir referans noktası.
    Bence iki örnekte çok iyi .,

Tüpraştaki isler birden değişmedi ya , Ahçının her konuşmasinda ısrarla Tüpraşı almam, satarim diyordu
    konjöktörün değiştiğini gördüğünüzde short kapatirsiniz long acarsiniz yada flat kalirsınız , iyi

THY neyine karşı çıkıyorsunuz onu anlamadım??
    Pandemi bitimiyle Hava yolları şirketlerin endeksten pozitif ayrişacağı aşikardı,
    Kimisi bilançoyu bekler kimisi önceden satın alır ben önceden satın alanlardanım,
    Bilançosu desteklediği sürece ayrışmalar olması sıkıntı olmaz, Şu anki THY defter değerinde bile değilki
    çok iyi ikinci çeyrek beklenirken,
    Monykeypox konu dışında birakarak yazıyorum.

Işık öktenin konuşması kendini ve fonuna bağlar , Pozisyon alır sonrada Elinde tuttuğu hisseleri öven birisi

8.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Bence iki örnekte çok iyi .,

Tüpraştaki isler birden değişmedi ya , Ahçının her konuşmasinda ısrarla Tüpraşı almam, satarim diyordu
    konjöktörün değiştiğini gördüğünüzde short kapatirsiniz long acarsiniz yada flat kalirsınız , iyi

THY neyine karşı çıkıyorsunuz onu anlamadım??
    Pandemi bitimiyle Hava yolları şirketlerin endeksten pozitif ayrişacağı aşikardı,
    Kimisi bilançoyu bekler kimisi önceden satın alır ben önceden satın alanlardanım,
    Bilançosu desteklediği sürece ayrışmalar olması sıkıntı olmaz, Şu anki THY defter değerinde bile değilki
    çok iyi ikinci çeyrek beklenirken,
    Monykeypox konu dışında birakarak yazıyorum.

Işık öktenin konuşması kendini ve fonuna bağlar , Pozisyon alır sonrada Elinde tuttuğu hisseleri öven birisi
    Tüpraş’taki marjların değişimini ve hisse hareketini zaten bilen biliyor. Bunu belki pek kişi bilmez diye atıyorum.

https://twitter.com/ozenad/status/15...gUf4bSQt5sh8RA

Sayfa 144/162 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •